Mød Berkeley College og Cal State Monterey Bay

Kom til infomøde med StudySEA, Berkeley College og California State University Monterey Bay!

infomøde studiemesse cal state monterey bay berkeley college

Den 7. september 2017 får vi besøg af repræsentanterne fra California State University Monterey Bay og Berkeley College (New York) som vil fortælle om studiemuligheder på deres skoler.

Berkeley College

Berkeley College har adskillige campusser i og omkring New York og New Jersey. Den mest populære campus ligger centralt på Manhattan tæt på Grand Central Station. Som studerende på Berkeley College befinder du dig i et af verdens brændpunkter og USA’s største by. Du kan læse en hel bacheloruddannelse eller 1-2 semestre med spændende fag indenfor bl.a. fashion merchandising, international business, national security og meget mere.

California State University Monterey Bay

California State University Monterey Bay er et populært universitet for danske studerende som ønsker at læse 1-2 semestre eller en hel bachelor eller kandidat. Universitetet har en fantastisk beliggenhed på Californiens smukke Stillehavskyst i den kulturelle og historiske by Monterey. Her kan du nyde smuk natur og se på hvaler og delfiner, mens du kun er en times kørsel fra San Jose og Silicon Valley eller to timer fra San Francisco. California State Monterey Bay er endvidere det universitet i California State University systemet som har den laveste studieafgift!

Til infomødet fortæller StudySEA om de finansieringsmuligheder du har via statens udlandsstipendieordning. Som officiel repræsentant i Danmark for begge universiteter, kan vi gratis vejlede dig igennem ansøgningsprocessen.

Husk tilmelding

Det er gratis at deltage i infomødet, men du bedes tilmelde dig i god tid via email info@studysea.dk. Ved tilmelding bedes du oplyse dit mobilnummer så vi kan få fat i dig i tilfælde af ændringer i programmet. Vi afholder infomødet i København på følgende adresse og tidspunkt:

Studenterhuset
Købmagergade 52
1150 København K
Lokale: Aquarium

Torsdag, 7. september, 2017
Kl. 15:00 til 16:30

Læs også

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,