Om StudySEA

StudySEA tilbyder studievejledning til dig som gerne vil studere i udlandet. Vi kan vejlede dig omkring følgende: 

studier i udlandet

udvekslingsstudier i udlandetudlandspraktik internship abroadgap year sabbatår i udlandettop-up bachelor efter erhvervsakademiettag på sommer- eller sprogskole via StudySEA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studieophold i udlandet

Overvejer du at tage på studieophold på et universitet i udlandet kan StudySEA hjælpe dig. Vi kan vejlede dig omkring studier på et af vores partneruniversiteter i Australien, Canada, De Forenede Arabiske Emirater, England, Malaysia, New Zealand, Singapore, Thailand, USA eller Vietnam. Vi vejleder dig gratis igennem hele forberedelses- og ansøgningsprocessen således at opholdet bedst muligt opfylder dine ønsker. Alle studier er udbudt på engelsk. Læs mere om de Universiteter du kan læse på via StudySEA.

Studieophold som led i dansk videregående uddannelse

Når du rejser ud på et selvarrangeret studieophold som et led i din danske uddannelse, skal opholdet opfylde en række kriterier for at du kan få merit og udlandsstipendium. Vi hjælper dig med at planlægge et ophold der opfylder de kriterier din danske uddannelsesinstitution stiller. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig igennem forløbet under Vejledning.

Fritstående studieophold efter gymnasiet (sabbatår)

Har du afsluttet en gymnasial uddannelse og ønsker at opleve verden, samtidig med at du studerer, kan StudySEA hjælpe dig med planlægningen. Læs mere under Sabbatår.

Praktik i udlandet

Vil du have praktisk erfaring, kan vi også hjælpe dig afsted på et praktikophold i Australien, USA og Vietnam. Læs mere under Udlandspraktik.

Hel uddannelse i udlandet

Overvejer du at læse en hel bachelor eller kandidatuddannelse i udlandet kan vi også hjælpe. Læs mere om dine muligheder for at læse en hel videregående uddannelse i udlandet samt hvordan du finansierer dine studier.

Hvad er StudySEA?

StudySEA er en privat organisation som tilbyder studievejledning til dig som gerne vil studere i udlandet. Vi kan hjælpe dig i forbindelse med arrangering af studie- og praktikophold, samt hel uddannelse ved universiteter og virksomheder i udlandet. StudySEA er officiel repræsentant i Danmark for over 45 udenlandske universiteter. Du kan læse om universiteterne her.

At arrangere sit eget udlandsophold kan virke uoverskueligt hvis ikke man har prøvet det før. Udover at finde frem til den rigtige uddannelse, universitet og studiedestination, er der mange andre ting at tage stilling til såsom finansiering og budget, selve ansøgningen, visum, bolig, rejse, forsikring og meget mere.

Selvom det er første gang du skal afsted, har mange andre studerende været igennem det samme før – inklusiv os her hos StudySEA. Netop de erfaringer drager du gavn af når vi vejleder dig. Herudover har vi et indgående kendskab til lokalforhold, kulturen og de universiteter vi samarbejder med. StudySEA gør forberedelses- og ansøgningsprocessen nem og overskuelig.

Siden 2013 har vi rejst rundt i verden for at finde universiteter og virksomheder som er egnede til at modtage skandinaviske studerende. Især Sydøstasien har vi rejst intensivt rundt i, da mulighederne for studieophold i denne region, var yderst begrænset før StudySEA kom til. Vi har besøgt og evalueret en masse universiteter ud fra en række kriterier såsom kvalitet af undervisningen, faciliteter, udbud af fag og uddannelser på engelsk, samt beliggenhed. I 2014 indgik vi samarbejdsaftaler med en række af de bedst egnede universiteter. Samarbejdet er blandt andet med til at lette ansøgningsprocessen for vores studerende. Vi tilføjer løbende nye universiteter og spændende studiedestinationer. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Baggrund

NorwayUSASwedish