Baggrund

StudySEA blev stiftet, under sit nuværende navn, i 2013 af Mickey Kromann-Jensen som er international uddannelseskonsulent og tidligere udlandsstuderende i Litauen, Minnesota, Hawaii og Vietnam.

Mickey Kromann-Jensen stifter StudySEA

Mickey har tidligere repræsenteret nogle af uddannelsesbranchens førende aktører, inkl. Hawaii Pacific University, Queen’s University Belfast og INTO University Partnerships. Det var under hans seneste udstationering i Sydøstasien at Mickey indså det potentiale regionen har som studiedestination for, blandt andet, skandinaviske studerende. I sommeren 2013, lanceres hjemmesiden StudySEA.dk med henblik på at bygge bro mellem Skandinavien og Sydøstasien i en uddannelsesmæssig sammenhæng. I 2014 blev de første studerende sendt afsted på studieophold. Samtidigt lancerede StudySEA praktikpakker som gav studerende mulighed for også at komme i praktik i danske og internationale virksomheder i Vietnam via dets repræsentanter i Ho Chi Minh City.

I 2014, indledtes først samarbejde med en række udvalgte universiteter i Sydøstasien. Siden da har StudySEA udvidet sine studiedestinationer til også at kunne vejlede studerende om studier uden for Sydøstasien. I 2016 udvidede StudySEA sine praktikdestinationer til USA og Australien.

StudySEA er inde i en rivende udvikling og du kan følge med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale medier.

NorwayUSASwedish