Studieophold

Drømmer du om at læse en del af din uddannelse i udlandet, og overvejer du Australien, New Zealand, England, Mellemøsten, USA eller måske vækstlandene i Asien, så kan vi vejlede dig.

Vil du læse en hel uddannelse i udlandet eller tage på studieophold uden at være tilmeldt en dansk uddannelsesinstitution så læs mere under Hel uddannelse og Sabbatår da vejledningen forneden kun gælder studieophold som led i dansk uddannelse.
StudySEA kan hjælpe dig med følgende:

Afklaringsfasen: Finde frem til fag, universitet og destination

I afklaringsfasen kan vi give dig informationer omkring dine studiemuligheder. Vi hjælper dig med at finde frem til fag, universitet og studiedestination som passer dig og din studieplan.

Ansøgningsprocessen

Når du har fundet ud af hvor du vil hen at studere, hjælper vi dig igennem hele ansøgningsprocessen som omfatter optagelse ved det udenlandske universitet, forhåndsgodkendelse af fag og ansøgning om udlandsstipendium via din danske uddannelsesinstitution.

Rejseforberedelse

Når du er blevet optaget på det udenlandske universitet, skal du i gang med de praktiske forberedelser som visumansøgning, rejseplanlægning og boligsøgning. Vi vejleder dig igennem alle trinene og giver dig gode råd fra tidligere studerende.

Finansiering af studieopholdet

Lær mere om dine muligheder for at finansiere dit studieophold via f.eks. statens udlandsstipendium.

Support efter din ankomst til destinationen

StudySEA er her også til at hjælpe dig efter ankomst og under opholdet, skulle du få brug for hjælp.

Vores vejledning om udlandsstudier er gratis, men du hæfter selv for diverse gebyrer såsom visumansøgning, ansøgningsgebyrer til universitetet, oversættelse af eksamensbeviser, porto osv. Når du søger ind hos vores partneruniversiteter er studievejledningen finansieret af dem.

Udgifter til studieophold kan du få helt eller delvist dækket via SU, udlandsstipendium og legater. Du kan læse mere under Finansiering.

10 gode grunde til at læse i Sydøstasien

NorwayUSASwedish