Destinationer

Læs om alle de spændende studiedestinationer i verden som StudySEA kan hjælpe dig til.

Sydøstasien

Studér i Sydøstasien – en vækstregion med tropisk klima, smuk natur og lave leveomkostninger. Alle landene i Sydøstasien er unikke. Er du i tvivl om hvilken destination passer bedst til dig og dine studier, så book en konsultation med vores studievejledning. Vi kan hjælpe dig med studieophold i Malaysia, Vietnam, Singapore, og Thailand.

studiedestination malaysia

studiedestination Singapore

studiedestination Vietnamstudiedestination Thailand

Oplev Sydøstasien

Uanset om du er til storby, smuk uberørt natur eller hvide sandstrande, kan det hele opleves i Sydøstasien. Med en beliggenhed tæt på ækvator er du også altid sikker på et varmt klima med sommer året rundt. Temperaturerne ligger typisk imellem 26 og 34 grader. Bliver du træt af varmen kan du altid tage på dagstur op i højlandet hvor vejret er køligere.

Sydøstasien er et populært rejsemål blandt hele verdens turister. Lokalbefolkningen er venlige og her er generelt trygt og sikkert så længe man tager sine forhåndsregler. Det er billigt og let at rejse rundt i Sydøstasien og de fleste storbyer i regionen er forbundet med gode flyforbindelser som også betjenes af lavprisselskaber som Air Asia og Jetstar.

Det er billigt at bo i Sydøstasien og du kan derfor leve yderst komfortabelt på en SU. Selvom Singapore er rangeret som en af verdens dyreste byer at bo i rækker budgettet stadig længere end i Danmark da mad er billigere i Singapore.

10 gode grunde til at læse i Sydøstasien

Australien

Studér Down Under i Australien – kænguruens land. I Australien ligger nogle af verdens bedste og mest innovative universiteter. Læs landebeskrivelsen og find ud af om Australien er din næste studiedestination.

Mellemøsten

Vil du opleve Mellemøsten via studier, kan vi hjælpe dig med studieophold eller hel uddannelse i Dubai som er et af de syv emirater i UAE. Læs landebeskrivelsen.

USA

USA er kendt for at have nogle af verdens bedste universiteter. Imponer arbejdsgiveren med en mastergrad fra USA, eller oplev det store land via et kortere studieophold som del af din uddannelse. Læs landebeskrivelsen.

StudySEA introducerer løbende nye universiteter og studiemuligheder. Vi anbefaler dig at melde dig til vores nyhedsbrev for at holde dig ajour.

NorwayUSASwedish