Studier i Thailand

Læs hvorfor du bør følge studier på et universitet i Thailand.

Med et studieophold i Thailand har du mulighed for at opleve landet som lokal, samtidig med at du kan rejse rundt som turist. I Thailand kan vi hjælpe dig med studier på vores partneruniversitet Webster University. Det anerkendte amerikanske universitet, som har afdelinger i hele verden, giver dig mulighed for at bo og studere i millionbyen Bangkok eller den eksotiske ferieby Hua Hin.

Lave leveomkostninger og god mad

Thailand er et af de billigste lande at leve i for udlændinge som samtidig ønsker at leve trygt. Du kan nemt finde et lækkert thailandsk måltid, som ikke nødvendigvis købes hos et gadekøkken, til under kr. 6. Mad er altså rigtig billigt, og vestlige fødevarer er let tilgængelige i butikkerne. På en SU kan du lever super komfortabelt.

Thailand er også en populær destination i Sydøstasien blandt mange skandinaviske studerende.

Hvad kan jeg studere i Thailand?

Mange internationale studerende tager til Thailand for at studere sociologi, økonomi, statskundskab, international politik og udvikling, da alt dette netop kan opleves her.

Webster University kan du følge spændende fag som the Politics of Peace, International Organizations: Structure and Political Conflict, Conduct of Foreign Policy, Issues in Economics, Social Movements og meget mere.

 

NorwayUSASwedish