Udlandspraktik

Udlandspraktik kan være vejen til drømmejobbet. Vil du kickstarte din internationale karriere, kan StudySEA hjælpe dig med praktik i Vietnam, USA eller Australien.

udlandspraktik hjælp til praktikplads

Praktik i Vietnam

StudySEA formidler praktik for danske og multinationale virksomheder i Vietnams største by – Ho Chi Minh City. Vietnam er en af verdens hurtigstvoksende økonomier og landet er på kort tid blevet en populær rejsedestination for danske turister som vil opleve landets smukke natur, spændende kultur og fantastiske mad. Læs mere om dine muligheder for praktik i Vietnam via StudySEA.

Praktik i Australien

Via vores samarbejdspartner, kan StudySEA hjælpe dig med at finde en praktikplads i Australien. Vil du forbedre dit engelsk, anvende lært teori i praksis og have mulighed for at rejse rundt i det natursmukke kontinent Down Under, så læs mere om dine muligheder for praktik i Australien via StudySEA.

Praktik eller arbejde i USA

Drømmer du om at arbejde i USA, kan StudySEA hjælpe dig, via vores amerikanske samarbejdspartnere. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads i USA eller med at få visum hvis du allerede har fundet en praktikplads. Du kan også, ved at studere et kortere eller længere uddannelsesprogram, optjene retten til at arbejde et år i USA efter dine studier. Vi har forskellige muligheder alt efter dit uddannelsesniveau. Læs mere her.

NorwayUSASwedish