Praktik i USA

Styrk dit CV og dine engelskkundskaber imens du oplever storslåede USA. StudySEA kan hjælpe dig med at realisere et praktikophold i USA.

Jeg har brug for hjælp til at finde praktikplads i USA

Har du brug for hjælp til at finde et egnet praktiksted i USA, kan StudySEA hjælpe dig via vores USA Praktikpakke. For at kvalificere dig skal du være studerende på en videregående uddannelse uden for USA. Har du afsluttet din uddannelse inden for 12 måneder forinden starten af din praktik, kan du stadig kvalificere dig. Læs mere om vores USA Praktikpakke.

Jeg har selv fundet praktikstedet og har brug for visum til USA

Til dig som allerede er blevet tilbudt en praktikplads i USA, kan StudySEA hjælpe dig med at søge om det påkrævede J1-visum. Vi samarbejder med officielle visum sponsororganisationer som er godkendt af U.S. Department of State. Bemærk at visum til praktik i USA er lovpligtigt uanset længden på din praktik. Dit praktiksted skal opfylde visse kriterier for at blive godkendt af de amerikanske myndigheder. Kontakt StudySEA og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Jeg er færdiguddannet og ønsker at arbejde som trainee/elev i USA

Til dig som har afsluttet en videregående uddannelse og ønsker at arbejder i USA som trainee, kan StudySEA hjælpe dig med at finde dit traineeship. Som trainee følger du et struktureret træningsprogram i op til 18 måneder. For at kvalificere dig skal du have mindst et års erhvervserfaring indenfor den profession du søger traineeship i. Kontakt StudySEA for at høre mere om dine muligheder.

NorwayUSASwedish