University of the Sunshine Coast

Strand, smuk natur, kænguruer og en unik afslappet livsstil er blot nogle af de ting du kan opleve når du studerer på University of the Sunshine Coast i Australien. StudySEA er universitetets officielle repræsentant i Danmark og vi kan gratis hjælpe dig med din ansøgning.

university of the sunshine coast australia

Introduktion til University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast er et af de mest populære universiteter i Australien for skandinaviske studerende. University of the Sunshine Coast er attraktivt beliggende i Queensland på den smukke Sunshine Coast. På University of the Sunshine Coast kommer du til at læse sammen med godt 12.500 studerende, hvoraf ca. 10% er internationale studerende fra 69 forskellige lande. University of the Sunshine Coast har modtaget 5 stjerner for undervisningskvalitet ifølge The Good Universities Guide og er dermed det højeste rangerede offentlige universitet i Queensland. På University of the Sunshine Coast finder du mere end 100 uddannelser på bachelor- og kandidatniveau. Der er endvidere et kæmpe udbud af sociale aktiviteter på campus.

Universitetets beliggenhed

University of the Sunshine Coast har hovedcampus i Sippy Downs som er en forstad til Sunshine Coast.  Universitetet er centralt beliggende tæt på hvide sandstrande, smuk natur, caféer, restauranter, underholdning, attraktioner, markeder og meget mere. Området har masser at byde på og besøges også årligt af over 2,8 millioner turister om året fra hele verden som rejser hertil for at opleve den unikke og afslappede kystkultur.

Der bor over 300.000 mennesker i Sunshine Coast regionen. University of the Sunshine Coast ligger kun en times kørsel nord for Brisbane som er hovedstad i Queensland.

Studieperioder på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast har studiestart to gange om året.

 • Semester 1, 2017: 27. februar – 23. juni (anbefalet ansøgningsfrist 30. november)
 • Semester 2, 2017: 24. juli – 17. november (anbefalet ansøgningsfrist 1. maj)

Bemærk at ovenstående ansøgningsfrister er anbefalede. Nåede du ikke at søge før fristen, så kontakt os for at se om vi stadig kan hjælpe dig ind. Søger du ind på en hel uddannelse, kan fristerne variere. Tag derfor kontakt til din StudySEA vejleder.

Studiemuligheder på University of the Sunshine Coast

På University of the Sunshine Coast kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. På University of the Sunshine Coast kan du følge spændende fag og uddannelser inden for følgende fagområder:

 • Accounting and Finance
 • Arts and Design
 • Business
 • Communication, Media and Public Relations
 • Education
 • Engineering and Science
 • Environmental Science
 • Foreign Languages
 • History
 • International Politics
 • IT
 • Law
 • Psychology
 • Social Science
 • Tourism and Hospitality

Se hvilke fag du som study-abroad studerende kan følge på universitetets hjemmeside. 48 credits eller 4 fag på University of the Sunshine Coast svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

Se hvilke hele uddannelser du, som dansk studerende, kan læse på University of the Sunshine Coast.

Studieboliger ved University of the Sunshine Coast

Du kan vælge at bo ved campus, nær stranden eller i andre områder af Sunshine Coast. Tre privatejede studieboligkomplekser ligger hensigtsmæssigt ved siden af University of the Sunshine Coast. UniCentral, Varsity Apartments og The Village er i kort gå-afstand fra campus. Her er også  adgang til offentlig transport og det lokale shopping center. Studieboligkomplekserne har ofte faciliteter som tennisbane, svømmebassin, fitness og meget mere. Læs mere om dine boligmuligheder.

varsity apartments university of the sunshine coast australien

Optagelseskrav – Study Abroad

For at blive optaget som study-abroad studerende på University of the Sunshine Coast, skal du opfylde følgende:

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene
 • opfylde adgangskravene til de fag du søger ind på

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt StudySEA for mere information.

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem StudySEA er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet med en karakter på minimum 7 i engelsk A og 9 i engelsk B på den nye skala. På den gamle karakterskala kræves 7 i engelsk A eller 10 i engelsk B.

Studieafgift på University of the Sunshine Coast – Study Abroad

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2017 er:

 • 9.900 Australske Dollars (AUD) for bachelorstuderende
 • 11.900 Australske Dollars (AUD) for kandidatstuderende

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån. Læs mere under finansiering.

Vejledende budget til University of the Sunshine Coast

Vi forbereder gerne et vejledende budget for dig som giver dig et overblik over dine udgifter og dit finansieringsbehov i forbindelse med dine studier på University of the Sunshine Coast. Kontakt os for mere information.

Ansøgningsgebyr – Study Abroad

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på University of the Sunshine Coast kan StudySEA vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

NorwayUSASwedish