Newcastle University London

Læs din bachelor- eller masteruddannelse på det nyåbnede Newcastle University London.

studer i london master bachelor gratis

Introduktion

Newcastle University er medlem af den prestigefyldte Russell Group som tæller nogle af Storbritanniens mest anerkendte research universiteter. Universitetet er blandt verdens top 1%. Newcastle University London er universitetets helt nye campus i London. Med en central placering midt i Londons finansdistrikt har du nu mulighed for at følge uddannelser i et miljø hvor alt det du lærer i klasseværelset praktiseres. I London kan du læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

Newcastle University London er vores nye partneruniversitet, og siden her opdateres snarest.

Stipendier (Scholarships)

Newcastle University London har attraktive scholarships for studerende som starter efteråret 2015. For eksempel kan du studere MSc in International Business med et stipendie på 5.500 pund som dækker hele din studieafgift! Fristen for at være optaget og bekræfte studiepladsen er 22. august, 2015. Så skynd dig at kontakte StudySEA idag.

For mere information

Vil du søge ind på Newcastle University London eller har du brug for mere information, så kontakt din StudySEA vejleder som kan hjælpe dig igennem processen. StudySEA er officiel repræsentant i Danmark for Newcastle University London. Du kan finde mere detaljeret information på universitetets hjemmeside.

NorwayUSASwedish