Leeward Community College

Studér på college i Hawaii på Leeward Community College.

uddannelse usa hawaii leeward community college

Introduktion

Leeward Community College ligger i Pearl City og hører under University of Hawaii som er delstatens offentlige universitetssystem. LCC udbyder 2-årige uddannelser samt certifikater. Studerende som afslutter en uddannelse på LCC kan fortsætte på 3. år af en bachelor på et amerikansk universitet. En af fordelene ved at starte sin uddannelse på LCC er at studieafgiften er væsentlig lavere end hvis man optages direkte på universitetet. Studerer du et certifikat på LCC har du endvidere mulighed for at arbejde 12 måneder efterfølgende i Hawaii eller et andet sted i USA. LCC byder på et meget personligt miljø hvor alle er venlige og kender dig ved fornavn.

Beliggenhed

Forestil dig kridhvide sandstrande med krystalblåt vand og svajende palmetræer, så har du Hawaii. Hawaii er et ægte paradis som tiltrækker turister fra hele verden. Hawaii er USA’s 50. delstat og har en befolkning på 1,4 millioner mennesker. Tag på vandretur i bjergene og se vandfald, surf på Waikiki Beach, dyk med hajer i Stillehavet eller se hvor de populære TV-serier som Hawaii Five O og Lost er optaget. Naturen i Hawaii er enestående, og imens du følger studier på Leeward Community College er du aldrig mere end et stenkast fra den. Leeward Community College ligger i Pearl City, 15 minutters kørsel fra hovedstaden Honolulu, på øen Oahu som er den mest befolkede ø i Hawaii med knap 1 million mennesker. Kører du 30 minutter øst har du den berømte Waikiki Beach og 30 minutter nord er Oahu’s smukke nordkyst som er kendt for sit værtskab til adskillige internationale surfing konkurrencer. Som studerende i Hawaii er du en del af en af USA’s mest multikulturelle miljøer som præget af det bedste fra Østen og Vesten.

Studieperioder

De fleste studerende starter studier i efterårs- eller forårssemestret, men du har mulighed for at starte studier flere gange om året på Leeward Community College.

 • Spring semester: 11. januar – 13. maj, 2016
 • Summer term: 23. maj – 11. august, 2016
 • Fall semester: 22. august – 16. december, 2016

Der er løbende optagelse, men vi anbefaler dig at søge så tidligt som muligt og mindst tre måneder før studiestart.

Studiemuligheder

På Leeward Community College kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre, certifikatprogrammer eller en hel associate degree som giver dig adgang til 3. år på en amerikansk bacheloruddannelse. Du kan følge spændende fag og uddannelser inden for mange fagområder, inklusiv:

 • Arts
 • Automotive Technology
 • Biology and Agriculture
 • Business
 • Culinary Arts
 • Food Security
 • Global Studies
 • Information Technology
 • Media Production and Motion Graphics
 • Natural Science
 • Travel Industry Management
 • Writing

Læs mere om dine studiemuligheder på Leeward Community College. Søger du ind som study abroad eller udvekslingsstuderende skal du følge 5 fag (15 credits) hvilket svarer til 30 ECTS. Husk det er din danske uddannelsesinstitution som endeligt afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. Bemærk at ikke alle skoler godkender fag som undervises på første år af en associate degree.

Studieboliger

Danske studerende på Leeward Community College har mulighed for at bo ved en værtsfamilie eller i private boliger uden for campus.

Optagelseskrav

For at blive optaget på Leeward Community College, skal du opfylde følgende:

 • Du skal være mindst 18 år eller have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene eller tage engelskkurser på Leeward English Language Institute

Studieafgift

Som international studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2017 er:

 • 4.180 amerikanske dollars (USD) for op til 12 credits

Det er muligt at tage flere credits mod ekstra betaling. Se flere detaljer på institutionens hjemmeside.

For at kunne få SU-støtte til en Associate Degree, skal du være optaget på en hel bacheloruddannelse, medmindre der er tale om en uddannelse, der i sig selv giver erhvervskompetence i Danmark. Study-abroad studerende kan få SU og udlandsstipendium hvis studieopholdet godkendes som værende en del af din danske uddannelse. Kontakt StudySEA for flere oplysninger.

Vejledende budget

StudySEA udarbejder gerne et vejledende budget for dig som giver et overblik over de udgifter du kan forvente i forbindelse med dine studier på Leeward Community College.

Ansøgningsgebyr

Der er et ansøgningsgebyr på 25 dollars.

Ansøgningsvejledning

Kontakt StudySEA, vi hjælper dig gratis med ansøgningen.

For mere information

Er du interesseret i at søge ind på Leeward Community College kan StudySEA vejlede dig. Som officiel repræsentant i Danmark er vores vejledning helt gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Du kan også finde mere information på universitetets hjemmeside.

NorwayUSASwedish