University of California Irvine

University of California Irvine er et af verdens bedste universiteter med en af verdens mest attraktive beliggenheder.

study abroad udveksling university of california irvine usa

Introduktion

University of California, Irvine blev grundlagt i 1965. UCI er i dag et verdenskendt research universitet beliggende i et dynamisk amerikansk forretningsmiljø og i en af Californiens smukkeste regioner. UCI rangerer imponerende som nr. 1 i verden for universiteter under 50 år ifølge Times Higher Education. Ifølge U.S. News and World Report er UCI det 12. bedste offentlige universitet i USA. UCI har over 29.000 studerende og er en del af University of California systemet. Universitetet ligger i Irvine, Orange County tæt på Newport Beach. Via vores samarbejde med UC Irvine Extension kan vi hjælpe dig med graduate certificates, praktik, OPT (1 års arbejde i USA), sprogkurser, og bachelor study abroad studieophold.

Beliggenhed

University of California Irvine er attraktivt beliggende i hjertet af Orange Country. Tæt på populære Newport Beach og Huntington Beach som også er kaldt Surf City USA. I Huntington Beach afholdes mange professionelle sportsbegivenheder som U.S. Open of Surfing, AVP Pro Beach Volleyball og Van’s World Championship of Skating. I Irvine bor 224.000 mennesker og byen er ifølge FBI, USA’s sikreste. Området er kendt som Sydcaliforniens Techonology Coast og er hjem til nogle af USA’s største selskaber. Der er rigtig gode muligheder for danske studerende som vil have erfaring fra nogle af verdens bedste og mest kendte virksomheder.

university of california arbejd i usa

Studieperioder

Der er studiestart flere gange om året og studieperioderne afhænger af det program du søger ind på. Der er ingen officiel ansøgningsfrist, men vi anbefaler at du søger senest 10 til 12 uger før studiestart så du har tid til at søge om studievisum.

Studiemuligheder

Study abroad

Fra 2017 er det muligt at læse et meritgivende studieophold på UC Irvine. Kontakt StudySEA for information omkring fag og studieafgifter.

Engelsk sprogkurser

Engelsk sprogkurserne er til dig som ønsker at forbedre dine engelsksprogkundskaber.

 • 10 ugers intensivt engelsk program
 • 4, 8 eller 12 ugers Business English program
 • 4, 8 eller 12 ugers Conversation & Culture program

Universitetsforberedelseskurser

Universitetsforberedelseskurserne er for dig som ønsker at øge dine chancer for at blive optaget på en hel uddannelse på University of California Irvine. 99% optages på en bachelor og 96% optages på en master på UCI efter gennemførelse af universitetsforberedelseskurserne som er skræddersyet til internationale studerende og udbudt af UCI Extension.

 • International Undergraduate Preparation Program (hvis du søger ind på en bachelor)
 • International Graduate Studies Preparation Program (hvis du søger ind på en kandidat/master)

Accelerated Certificate Programs

Accelerated Certificate Programs er for dig som allerede har en bachelor, men ønsker at specialisere dig yderligere inden for et bestemt fagområde ved at følge undervisning på UCI Extension som er en del af et af verdens mest anerkendte universiteter. Et Accelerated Certificate Program tager 3 måneder. Læser du to programmer, kan du efterfølgende tage praktik og arbejde et år i USA. Du kan læse følgende programmer:

 • Business Administration
 • Communications & Embedded Systems Design Engineering
 • Data Science & Predictive Analytics for Business Professionals
 • Global Human Resources Management
 • Innovation Management and Entrepreneurship
 • International Business Operations & Management
 • International Business Law
 • International Finance
 • International Tourism & Hotel Management
 • Marketing
 • Media & Global Communications
 • Project Management
 • Teaching English as a Foregin Language (TEFL)

Praktik

Studerende som gennemfører to Accelerated Certificate programmer har mulighed for at tage 3 måneders praktik i en af de mere end 200 virksomheder som universitetet samarbejder med. Praktikken er ulønnet og foregår i de fleste tilfælde i en mellemstor high-tech virksomhed i Orange County eller Los Angeles. Virksomhederne inkluderer bl.a. Hilton, Billabong, Mazda, NBC og Volcom. Når du har fuldført praktikopholdet har du mulighed for at arbejde et år i USA via OPT programmet. Mange studerende fortsætter ved den virksomhed de var i praktik ved.

Optional Practical Training (OPT)

Studerende som har fuldført 2 Accelerated Certificate programmer (i alt 6 måneder) og et 3 måneders praktikophold har mulighed for at blive i USA i 12 måneder yderligere igennem OPT programmet. OPT er en forlængelse af dit studievisum som giver dig mulighed for at anvende den teori du har lært i praksis. Du får almindelig løn under OPT.

Studieboliger

arbejd i usa certifikat university of california irvine

Danske studerende som optages på University of California Irvine har mulighed for at bo i universitetslejligheder uden for campus eller i studieboliger på campus. Der er også mulighed for homestay hvor du bor med en værtsfamilie. Læs mere om homestay ved UCI.

Optagelseskrav

Optagelseskravene afhænger at det program du søger ind på. Kontakt StudySEA for mere information om optagelseskravene for danske studerende.

Studieafgift

Som international studerende skal du betale studieafgift til universitetet. Studieafgiften i 2015 er:

Engelsk sprogkurser

 • 4.000 dollars (USD) for 10 ugers intensivt engelsk program
 • 2.300 dollars (USD) for 4 ugers Business English programmet eller 4 ugers Conversation & Culture programmet

Universitetsforberedelseskurser

 • 35.000 dollars (USD) for 9 måneders IUPP General Track (for bachelorstuderende)
 • 17.500 dollars (USD) for 6 måneders IGSPP (for kandidat/masterstuderende)

Accelerated Certificate Programs

 • 7.500-8.500 dollars (USD) for et certifikat af 3 måneder

Praktik

 • 2.400 dollars (USD) for 3 måneder

Optional Practical Training (OPT)

 • 380 dollars ansøgningsgebyr (du får løn for dit arbejde)

Vejledende budget

Kontakt os, så udarbejder vi et vejledende budget til dig som giver et overblik over dine udgifter samt mulige indtægtskilder i forbindelse med dine studier i udlandet.

Ansøgningsgebyr

Der er et ansøgninsgebyr på 200 dollars.

For mere information

StudySEA er officielt repræsentant for University of California Irvine Extension i Danmark. Er du interesseret i at søge ind på UCI kan vi vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Læs mere om UC Irvine International Programs.

NorwayUSASwedish