ERC Institute Vietnam

Tag dit studieophold på Vietnams førende internationale business school – ERC Institute.

study abroad vietnam udvekslings ho chi minh erc institute

Introduktion

ERC Institute er kendt for at uddanne globale topledere til erhvervslivet via praktisk-orienteret undervisning hvor studerende udsættes for scenarier fra virkeligheden. ERC’s undervisere er succesfulde erhvervsledere og med interaktiv undervisning på små hold kan du lære direkte af deres erfaringer. Institutet ligger centralt i Ho Chi Minh City i topmoderne faciliteter som udover klasseværelser, teater og bibliotek også inkluderer fitnesscenter, kantine, cafe, bordtennis og dansesal. ERC Institute er også kendt for sine “CEO-Series” hvor topledere fra nogle af de mest kendte virksomheder kommer og holder foredrag på skolen. Herudover, arrangeres der også virksomhedsbesøg som yderligere forstærker den praktisk-orienterede undervisning. ERC Institute er den internationale afdeling af Gia Dinh Information Technology University.

Beliggenhed

Ho Chi Minh City er Vietnams største by. Med op mod 10 mio. indbyggere er byen center for landets kommercielle aktiviteter. Centrum er veludviklet med skyskrabere, moderne shoppingcentre og restauranter i verdensklasse. Pengene rækker langt i Vietnam og der vil være god plads til selvforkælelse i budgettet til at opleve alt det som byen byder på.

Studietider

 • Termin 1: 11. januar – 8. april 2016
 • Termin 2: 18. april – 1. juli 2016
 • Termin 3: 11. juli – 23. september 2016
 • Termin 4: 3. oktober – 16. december 2016

Der er løbende optagelse, men vi anbefaler at du søger ind senest 4 uger før studiestart. Bemærk at to terminer svarer til 30 ECTS.

erc institute vietnam udveksling sabbatår studier

Studiemuligheder

På ERC Institute kan du læse en hel bacheloruddannelse eller et semester som del af din danske uddannelse. Du kan også læse et semester eller år som sabbatår efter gymnasiet. Som study-abroad eller udvekslingsstuderende kan du følge spændende fag inden for bl.a. disse fagområder:

 • Business
 • Finance
 • Hospitality
 • Management

Fra 2017 udbydes også fag på kandidatniveau (MBA-uddannelse). Kontakt StudySEA for det seneste skema eller oversigt over fag.

Studieboliger

StudySEA’s repræsentanter i Ho Chi Minh City kan hjælpe dig med at finde bolig. Den mest almindelige boligform er lejlighedshotel som ofte inkluderer både rengøring og basisforbrug.

Optagelseskrav

For at blive optaget som study-abroad eller udvekslingsstuderende, skal du opfylde følgende:

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på.

Bemærk at study-abroad studerende fra Danmark som søger ind via StudySEA er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet.

Studieafgift

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2017 er:

 • 3.075 dollars (USD) for en termin med 3 fag
 • 4.100 dollars (USD) for et semester (to terminer) med 4 fag

Der er mulighed for at tage flere moduler mod ekstra betaling.

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

Vejledende budget

StudySEA udarbejder gerne et vejledende budget for dig som giver et overblik over de udgifter du kan forvente i forbindelse med dine studier på ERC Institute Vietnam.

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgninsgebyr.

Ansøgningsvejledning

Kontakt StudySEA, vi hjælper dig gratis med ansøgningen.

For mere information

Er du interesseret i at søge ind på ERC Institute Vietnam kan StudySEA vejlede dig. Som officielt repræsentant i Danmark er vores vejledning helt gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Du kan også finde mere information på universitetets hjemmeside.

NorwayUSASwedish