fbpx

USA

Studer i USA. Der er noget for enhver i mulighedernes land, uanset om man er til underholdning og forlystelsesparker, enestående natur, storby eller amerikansk popkultur og fastfood.

study abroad usa landeprofil

Universiteter i USA

Praktik i USA

Fakta om USA

Befolkningstal: 326 millioner
Hovedstad: Washington DC
Sprog: Engelsk

Studér i USA

USA består af 50 delstater hvoraf New York, Californien, Hawaii og Texas hører blandt de mest kendte. Omkring 336 millioner mennesker bor i USA. Landet er verdens tredje største målt på både areal og indbyggertal. Med et bruttonationalprodukt på over 33 billioner dollars har landet også verdens absolut største økonomi. I nord grænser USA op til Canada og i syd til Mexico. De tre største byer er New York, Los Angeles og Chicago.

Mulighedernes land

USA betragtes som mulighedernes land og det var netop for at leve den amerikanske drøm at mange europæere udvandrede her til tilbage i 1600-tallet. 4. juli 1776 fik USA sin uafhængighed fra Storbritannien. Dagen fejres stadig og kendes som Independence Day. Siden uafhængighedsdagen har USA via både en borgerkrig og tilkøb af landarealer fra andre lande vokset sig til hvad det er i dag. USA er verdens supermagt og kapitalisternes land. Her er bilerne, bygningerne, portionerne og sågar menneskerne større. Alt det du ser på amerikanske film, kan du opleve i virkeligheden når du besøger USA.

Et populært uddannelsesland

USA har nogle af verdens bedste og mest anerkendte universiteter. Når du læser på universitet i USA kan du opleve amerikansk college life. Extra-curricular activities er alt det som foregår uden for klasseværelset, og her byder USA på rigtig meget bl.a. college sports på højt plan.

Studér i Californien

Californien er den mest populære stat i USA for internationale studerende. Studysea har 11 universiteter i Californien som du kan vælge imellem. Læs mere om at studere i Californien.

Fremhævede universiteter

Hawaii Pacific University (HPU)

hawaii-pacific-university-udveksling

San Francisco State University

San-Francisco-State-University-Studysea-Danmark

University of California Los Angeles (UCLA)

ucla study abroad university of california los angeles