Next stop Kuala Lumpur - følg os på Instagram | Studysea
15021
post-template-default,single,single-post,postid-15021,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Next stop Kuala Lumpur – følg os på Instagram

petronas towers studieland kuala lumpur

Next stop Kuala Lumpur – følg os på Instagram

Studysea besøger i disse dage Malaysias smukke hovedstad Kuala Lumpur. Som altid, kan du følge med på Instagram hvor vi løbende vil lægge billeder op fra turen. Du finder os på www.instagram.com/studyseadk.
Kuala Lumpur er blevet kåret af CNN til verdens fjerde bedste shopping city. Byen er blandt andet kendt for Petronas Towers som er verdens højeste tvillingetårn og hovedkvarter for olie- og gasgiganten Petronas.