Få legat til Roosevelt University i Chicago

Roosevelt University Chicago USA

Få legat til Roosevelt University i Chicago

Downtown i Chicago’s centrale shopping- og forretningsdistrikt, også kaldt “The Loop”, stiger den smukke Wabash bygning op og markerer sig i byens fascinerende skyline. Skyskraberen er en del af Roosevelt University‘s downtown campus og med sine 32 etager er den USA’s anden højeste akademiske bygning.legat til roosevelt i usa gør det nemmere med studysea

 

Da Studysea i sommers besøgte USA’s tredje største by, var det for at finde et partneruniversitet som egnede sig til at modtage studerende fra Danmark. Da vi blev vist rundt på Roosevelt var vi mildest talt solgte. Se hvorfor, på vores Facebook fotoalbum.

Universitets hovedindgang ligger i den historiske Auditorium Building som er fredet og hvis konservatorier kommer de studerende på Chicago College of Performing Arts (CCPA) til gode. CCPA er et af Roosevelt’s 6 fakulteter og er blandt de ældste og mest anerkendte i USA. Det klassiske Auditorium og den moderne Wabash bygning afspejler den historie og de værdier som universitet er bygget på. Den tidligere amerikanske præsident, Frankin D. Roosevelt og hans hustru har lagt navn til universitetet som i særdeleshed er kendt for, og bygget på princippet om social retfærdighed.

Roosevelt er et privat non-profit universitet som udbyder 116 uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. Blandt de mest populære af mastergraderne, som danske studerende kan få udlandsstipendie til, kan nævnes MS in Biotechnology and Chemical ScienceMBAMS in Real Estate og MS in Hospitality and Tourism Management. Læs mere om Roosevelt University.

Legater til Studysea-studerende

I samarbejde med Roosevelt har vi sat et Study Abroad program op som gør det muligt for danske studerende at læse et eller to semestre, selvom din uddannelsesinstitution ikke har en udvekslingsaftale med Roosevelt. Antallet af studiepladser er ubegrænset og Roosevelt giver endvidere et legat (scholarship) på 1.750 dollars pr. semester til alle studerende som bliver optaget igennem Studysea.

Studerende som, via Studysea, bliver optaget på en hel bacheloruddannelse får et legat på hele 3.500 dollars som fratrækkes studieafgiften hvert år indtil bacheloren afsluttes. Derudover findes en række andre legater med endnu højere værdi som kan søges af egnede studerende fra Danmark.

Få hjælp til ansøgningen

Lyder Roosevelt University som noget for dig? Der er studiestart to gang om året og ansøgningerne behandles løbende. Vil du afsted til efteråret 2015 så tag kontakt til os i dag, så hjælper vi dig med ansøgningen og giver dig tips til hvordan du kan søge legater fra andre private fonde. Vi sender dig også gerne en budgetskabelon, som kan give dig et overblik over de udgifter du kan forvente under dit uddannelsesforløb.

Chicago er en storby med stil og charme

chicago fantastisk by stil og charme study abroad i USA

Som USA’s tredje største by er Chicago et vigtigt knudepunkt for international handel inden for bl.a. finans, teknologi, telekommunikation og transport. Chicago er kendt for sin smukke arkitektur, historie, kultur, shopping, koncerter, symfonier og dets uddannelsesinstitutioner. Når du studerer på Roosevelt’s campus i Downtown Chicago er du nabo til nogle af verdens største virksomheder som mange af universitetets studerende arbejder for efter afsluttet uddannelse. Roosevelt studerende har mulighed for at bo i studieboligerne på de 17 øverste etager i Wabash bygningen. Her er der panorama udsigt udover byen samt den smukke og indbydende Lake Michigan som også byder på lækre sandstrande som benyttes flittigt om sommeren. Er du til amerikansk storby og kultur, må du ikke gå glip af Chicago! Se alle vores billeder fra Chicago på vores Facebook-side.