Amerikansk universitet i asiatiske omgivelser

webster university thailand studie i udlandet

Amerikansk universitet i asiatiske omgivelser

Webster University Thailand er en del af det amerikanske private Webster University som har campusser over hele verden. I Thailand har du mulighed for at studere i den pulserende hovedstad Bangkok eller den populære ferieby Hua Hin.

 

Thailand er en vigtig økonomi i den sydøstasiatiske vækstregion. Landet er kendt for sin gæstfrihed, smukke eksotiske natur, maden og det varme tropiske klima. Nu kan du, via Webster University, opleve Thailand som studieland, uden at gå på kompromis med undervisningskvaliteten.

Amerikansk kvalitetsuddannelse i eksotiske omgivelser

Webster University rangerer som et “top tiered” universitet ifølge Forbes Magazine og US News & World Report. Med over 100 campusser i verden er universitetet kendt globalt som værende en af USA’s mest internationale. I Thailand har Webster to campusser, et i Hua Hin/Cha-Am og et i Bangkok, som begge er blandt de mest populære i Webster netværket. Med sine små klassestørrelser, byder Webster på et personligt og interaktivt undervisningsmiljø hvor du som studerende altid er i centrum. Med Thailands lave leveomkostninger, tilbydes alt dette til en yderst formidabel pris!

Studier i feriebyen Hua Hin

sommer sol og strand vidunderligt studiemiljø

Er du til sommer, sol og strand og glade mennesker så bør du overveje at læse på Webster i Hua Hin/Cha-Am. Her undervises de fleste af bacheloruddannelserne og du kan bo i luksuriøse studieboliger tæt på stranden til ca. kr. 6.000,- for et semester. Byen tiltrækker turister fra hele verden og byder på fantastiske restauranter og markeder. Det er også her at Thailands royale familie har hjemme. Studiemiljøet er hyggeligt og der er mange sociale aktiviter. De fleste studerende er amerikanere, hvilket giver studerende følelsen af en rigtig amerikansk “college experience” samtidig med at du forbedrer dine engelskkundskaber. I vores Facebook album kan du se billederne fra vores sidste besøg til Hua Hin samt universitetet og studieboligerne.

Studier i hovedstaden Bangkok

empire tower webster university thailand

Er du til asiatisk storby så er Websters campus i Bangkok det helt rette sted. Websters Bangkok Academic Center ligger i hjertet af millionbyens shopping- og forretningsdistrikt i den berømte Empire Tower skyskraber. Bangkok er kendt for hyggelige gadekøkkener, smukke templer, shoppingcentre og dets legendariske natteliv. I Bangkok udbydes både bachelor- og masteruddannelser (tilsvarende kandidatuddannelser).

Læs en hel uddannelse eller kortere studieophold

På Webster University Thailand kan vi hjælpe dig ind på en hel uddannelse eller et kortere studieophold. Du kan tage et studieophold som led i din danske uddannelse eller som sabbatår efter gymnasiet hvor du selv vælger de fag du ønsker at læse. Universitet har et interessant udvalg af uddannelser som f.eks. animation, internationale relationer, marketing, psykologi og MBA. Se alle uddannelserne på universitetets hjemmeside. Som studerende på WUT kan du få en amerikansk uddannelse til under halvdelen af hvad den ville koste i USA. Det gør universitetet til et populært valg for internationale studerende, som samtidig nyder godt af Thailands gode vejr og de lave priser. Skulle man, mod forventning, blive træt af Thailand, har man mulighed for at fortsætte sin uddannelse på et af Websters øvrige campusser i f.eks. USA, Schweiz, Holland, Østrig eller Ghana.

Der er studiestart fem gange om året. Kontakt Studysea i dag. Vi kan, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig gratis med ansøgningen. Læs mere om WUT på universitetets profil.

Se flere billeder fra Webster University Thailand på Flickr.

Se spændende videoer fra Webster University Thailand på YouTube.