Next stop Thailand – følg os på Instagram | Studysea
14980
post-template-default,single,single-post,postid-14980,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Next stop Thailand – følg os på Instagram

studieliv instagram study abroad stuider i udlandet studysea

Next stop Thailand – følg os på Instagram

Følg Studysea på Instagram! Få inspiration til dit studieophold.

I denne uge har vores partneruniversitet i Thailand inviteret os på besøg. Det amerikanske universitet, Webster University, har campusser i hovedstaden Bangkok og feriebyen Hua Hin. Følg os på Instagram og få et indblik i livet som studerende i dette eksotiske studieland. Du finder os på Instagram under navnet studyseadk. Husk at du også kan følge andre Studysea studerende og praktikanter ved at søge på #studysea. Webster University Thailand modtager stadig ansøgninger til efteråret 2015. Du kan altså stadig nå det, men skynd dig lidt.

Vi glæder os til at inspirere dig!