Vi har stadig ledige praktikpladser til foråret

Står du og mangler en spændende praktikplads og vil du gerne til udlandet, så kan Studysea hjælpe dig. Vi har stadig praktikpladser ledige til dig som drømmer om en international karriere.

Hvorfor tage i praktik i Vietnam? Landet er inde i en rivende udvikling og med en befolkning på 90 millioner mennesker, hvoraf 60% er under 30 år gamle, giver det karrieremæssigt rigtig god mening at overveje Vietnam som praktikdestination.

Danmarks vækstmarkedsstrategi og EU frihandelsaftale

Danmarks officielle vækstmarkedsstrategi med Vietnam har tiltrukket endnu flere danske virksomheder og investeringer til landet og en frihandelsaftale mellem EU og Vietnam vil øge samhandelen med Vietnam yderligere. Med et praktikophold i Vietnam hverver du dig praktisk erfaring samtidig med at du får indsigt i en meget anderledes, men interessant kultur som kun kan forstås ved at have oplevet den.

Vietnam er et godt strategisk valg, men byder også på uforglemmelige oplevelser

Vietnam er et godt strategisk valg hvis du vil kickstarte din internationale karriere. StudySsea formidler praktik for danske og internationale virksomheder i Ho Chi Minh City (også kaldt Saigon) som er Vietnams største by og centrum for landets handel og økonomi. Det er ikke kun sund fornuft der gør Vietnam til en attraktiv praktikdestination. Den venlige og nysgerrige lokalbefolkning, det udsøgte vietnamesiske køkken, det tropiske klima og en by som aldrig sover er med til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Sidst, men ikke mindst, så giver de ekstremt lave leveomkostninger dig mulighed for at leve ret luksuriøst på din SU.

Tag i praktik med Studysea

Når du rejser ud med Studysea forbinder vi dig ikke blot til en virksomhed. Vi ved at tryghed er vigtigt og det samme er det sociale netværk som du får adgang til via Studysea. Vores populære “Onsdagsmiddag i Saigon” samler både praktikanter og udstationerede danske forretningsfolk. Her afprøver vi en ny restaurant hver onsdag! Læs mere om vores Vietnam praktikpakke. Hør også om Kristoffers oplevelse i Vietnam i videoen forneden.

Vi har stadig ledige praktikpladser

Vi har stadig mange ledige praktikpladser til dig som vil afsted til foråret. Hent oversigten over praktikpladserne. Er du interesseret så kontakt Studysea for en uforpligtende konsultation.

Vi ses i Vietnam!