Følg Mickey i Ho Chi Minh City

mickey vietnam praktik studer i udlandet

Følg Mickey i Ho Chi Minh City

Imens vinteren for alvor har bidt sig fast herhjemme, rejser et nyt hold praktikanter ned til intet mindre end 34 graders varme i Vietnam! Her skal de i praktik i Ho Chi Minh City, ved danske og internationale virksomheder, for at anvende lært teori og lære en masse om vietnamesisk og asiatisk kultur. Vi har sendt Mickey samme vej og du kan følge hans tur på Instagram og Facebook eller #FollowMickey. Vi har givet Mickey en selfie-stick med samt bedt ham om at demonstrere hvordan vejen krydses. Det glæder vi os til at se!

Vi har stadig ledige praktikpladser i Vietnam

Kunne du tænke dig at komme til Vietnam, så har vi stadig mange ledige praktikpladser her til foråret. Se senest opdaterede liste over ledige praktikpladser i Ho Chi Minh City.