Vi hjælper dig med praktik i Australien, USA og Vietnam

praktik i udlandet vietnam usa australien resten af verden

Vi hjælper dig med praktik i Australien, USA og Vietnam

Vil du i praktik i udlandet, kan Studysea hjælpe dig med at finde en praktikplads i Australien, USA og Vietnam. En praktikplads i udlandet kan være starten på en international karriere, et internationalt netværk og oplevelser for livet. Studysea kan hjælpe dig med at finde en praktikplads som lever op til dine ønsker og din uddannelses krav.

 

Praktik i Australien

Vil du i praktik i Australien kan Studysea, via vores australske samarbejdspartnere, hjælpe dig med at finde en praktikplads. Når du tager på praktikophold i Australien, kan du forbedre dit engelsk og anvende alt det du har lært på studiet i praksis mens du bor i populære storbyer som f.eks. Sydney eller Brisbane. Drømmer du om Australien, har vi to forskellige praktiktilbud til dig som søger praktik i op til seks måneder. Læs mere om praktik i Australien.

Praktik i USA

USA står oftest højt på ønskelisten blandt danske studerende som søger praktik i udlandet. Derfor har vi nu indledt samarbejde med en officiel J-1 visumsponsor organisation som giver os mulighed for at tilbyde to praktikpakke-løsninger. Har du selv fundet en praktikplads, kan vi hjælpe dig med at få det lovpligtige J-1 visum. Har du også brug for hjælp til at finde en praktikplads i USA, kan vi hjælpe dig via vores USA Praktikpakke.

Praktik i Vietnam ved danske og internationale virksomheder

Vietnam formidler vi praktik for danske og internationale virksomheder og organisationer i landets største by – Ho Chi Minh City. Praktikprogrammet er vores eget og er hurtigt blevet til et af de mest populære blandt studerende på erhvervsakademierne. Vietnam er et vækstland hvor 60% af landets 90 millioner indbyggere er under 30 år gamle. Vækststrategien mellem Danmark og Vietnam, samt en frihandelsaftale mellem Vietnam og EU giver praktikanter med erfaring fra Vietnam rigtig gode fremtidige jobmuligheder. Udover at være et godt strategisk valg, så byder Vietnam også på fantastiske oplevelser. Via vores Vietnam Praktikpakke bliver du sammen med andre danske praktikanter en del af det sociale sammenhold. Vietnam er et billigt land at leve i og din SU rækker meget langt! Lyder Vietnam som noget for dig kan du læse mere om vores Ho Chi Minh City Praktikpakke.