Hjælp til praktikplads i udlandet

Vi hjælper dig med at finde en praktikplads

Hjælp til praktikplads i udlandet

Skal du i praktik til efteråret, men har endnu ikke fundet en praktikplads? Studysea kan hjælpe dig og vi har stadig ledige praktikpladser i Australien og Vietnam. Men skynd dig!

 

Det er en rigtig god idé at være tidligt ude når man skal finde praktikplads, især hvis du gerne vil til udlandet, da der er en masse praktiske ting der skal på plads. Vi anbefaler at man allerede et år før planlagt praktikstart gør sig tanker om hvor man vil hen og at man starter selve søgeprocessen seks måneder i forvejen. Er du kommet sent i gang, er der dog stadig hjælp at hente. I hvert fald, hvis praktikdestinationen hedder Australien eller Vietnam. Her kan vi ikke blot hjælpe dig med at finde praktikpladsen, men også med alt det praktiske så du kommer nemt og smertefrit igennem.

Praktik i Australien

Studysea formidler praktik i Australien via vores lokale samarbejdspartnere. De fleste praktiksteder ligger i storbyen Sydney. Via vores Sydney Praktikpakke kan vi hjælpe dig med at finde et praktiksted. Du skal søge mindst 10 uger før planlagt praktikstart. Læs om Sydney Praktikpakke og hør også om Lasses praktikophold som handelsøkonom.

Praktik i Ho Chi Minh City i Vietnam

Er du til mere eksotiske omgivelser, tropisk klima og lave leveomkostninger? Vil du have erfaring fra et asiatisk vækstland som er inde i en rivende udvikling? I Vietnam kan vi hjælpe dig med at finde en praktikplads i landets største by – Ho Chi Minh City. Du vil blive en del af et socialt netværk med andre danske praktikanter. Læs om Studysea’s Vietnam Praktikpakke. Vietnam er vores mest populære praktikdestination. Over 95% af vores ansøgere får en praktikplads bekræftet.

Læser du på et erhvervsakademi kan du hente den seneste liste over ledige praktikpladser til efteråret for erhvervsakademiuddannelserne her. Læser du på universitetet eller på en professionshøjskole så kontakt Studysea for at høre om dine praktikmuligheder.

Praktik i USA

Studysea kan også hjælpe dig med at finde en praktikplads i USA – vær dog opmærksom på at du skal søge senest 5 måneder før ønsket praktikstart. Læs om USA Praktikpakke.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken praktikpakke eller destination passer bedst til dig, så kontakt Studysea.