Study abroad i fantastiske Thailand

Study abroad i fantastiske Thailand

Thailand byder på fantastisk natur, smukke sandstrande, lækker mad og en smilende og gæstfri lokalbefolkning. Gør en af danskernes mest populære feriedestinationer til dit nye hjem, samtidig med at du følger studier på et amerikansk universitet i Bangkok eller Hua Hin.

 

Vil du studere under varme himmelstrøg, få indblik i asiatisk kultur og leve godt på din SU, men uden at gå på kompromis med undervisningskvaliteten, så er Webster University i Thailand en oplagt mulighed. Som studerende på Webster University Thailand kan du bl.a. læse international relations, management, psykologi og computer science.
Webster University Thailand hører under det anerkendte amerikanske universitet, Webster University, som har sit hovedcampus i St. Louis i den amerikanske delstat Missouri. Som studerende på Webster i Thailand kan du forvente samme høje undervisningskvalitet og samme amerikanske pensum som på Webster i USA eller universitetets øvrige campusser rundt omkring i verden.
Læs også: Amerikansk universitet i asiatiske omgivelser

Hvem kan studere på Webster?

Har du gennemført en gymnasial uddannelse, kan du søge om optagelse på Webster University Thailand. Du kan søge ind på en hel uddannelse eller du kan starte med at læse et kortere ophold, f.eks. et semester. Er du tilmeldt en videregående uddannelse i Danmark, kan du søge et meritgivende studieophold som kan indgå i dit nuværende studie. Denne mulighed giver dig gode finansieringsmuligheder fra staten via både SU og udlandsstipendium. Vil du afsted under dit sabbatår, kan du også det. Læs om fordelene ved at tage dit sabbatår på universitet i udlandet.

Webster University Thailand udbyder universitetsuddannelser på bachelor- og kandidatniveau. Du kan følge hele uddannelser eller fag som indgår i en hel uddannelse. Vælger du fag, kan du sammensætte et studieprogram som består af blandede fag fra de forskellige uddannelser.

Læs også: Læs amerikansk MBA i Thailand

Du kan studere i feriebyen Hua Hin eller millionbyen Bangkok

Er du til strand og badeferie, er det Webster’s campus i Hua Hin/Cha Am som du skal kigge på. Hua Hin hører blandt en af Thailands mest populære turistdestinationer og den lille resortby danner lækre rammer for Webster studerende. I Hua Hin undervises de fleste af bacheloruddannelserne og du kan bo i luksuriøse studieboliger, med swimming pool, tæt på stranden til blot 3.500 kroner for et semester. Se studieboligerne i videoen forneden.

Er du til storby, så har Webster sit akademiske center midt inde i finansdistriktet i Bangkok hvor der udbydes en bacheloruddannelse i computer science og en i management med fokus på international business. Det er også i Bangkok at alle masteruddannelserne (kandidatuddannelserne) udbydes inkl. den populære MBA uddannelse.

Du kan starte fem gange om året

En af fordele ved Webster er de fleksible ansøgningsfrister samt muligheden for at starte studie hele fem gange om året i hhv. august, oktober, januar, marts eller maj. Vil du afsted i år, kan du stadig nå det.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre om dine muligheder på Webster University Thailand, så kontakt Studysea, da vi som universitetets officielle repræsentant i Danmark, gratis kan vejlede dig og hjælpe dig med ansøgningen.