fbpx

Husk at tilmelde dig infomøde

I oktober og november kan du møde Studysea i landets største studiebyer. Deltag i vores populære infomøder og hør hvordan vi kan hjælpe dig som går med drømmen om at tage til udlandet at studere eller i praktik. Det er gratis at deltage, men tilmeld dig tidligt, da vi har et begrænset antal pladser.

studiemesse event studer udland

Oversigt over infomøder

Se vores event-sektion for at få en oversigt over vores kommende infomøder.

Studysea’s generelle infomøder om praktik og studier i udlandet

På vores generelle infomøder om studier og praktik i udlandet kan du høre hvordan du kan komme på et meritgivende studieophold, læse under dit sabbatår eller læse en hel uddannelse i f.eks. England, Australien, USA, Dubai eller Asien. Du kan også høre om muligheden for praktik i Australien, USA eller Vietnam.

I vores generelle infomøder gennemgår vi:

  • Hvordan kan Studysea gratis vejlede dig
  • Studiemuligheder ved Studysea’s samarbejdsuniversiteter
  • Kort intro af vores mest populære universiteter
  • Tips til legatansøgningen
  • Finansiering af studier (SU, statens udlandsstipendium m.m.)
  • Praktik i Vietnam, Australien og USA via Studysea
  • Q&A

 

Husk at tilmelde dig

Tilmeld dig venligst via email info@studysea.dk da der er et begrænset antal pladser. I din tilmelding er det vigtigt at du oplyser dit navn, mobilnummer samt dato og by på det infomøde du ønsker at deltage i så vi kan opdatere dig på eventuelle ændringer i programmet og sikre at der er en plads til dig.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!