Vi har gjort praktik i Vietnam endnu billigere!

vietnam praktik hcmc 2019

Vi har gjort praktik i Vietnam endnu billigere!

Vietnam er og bliver vores absolut mest populære destination for praktik. For at give endnu flere muligheden for at opleve landet, har vi givet vores Ho Chi Minh City Praktikpakke et gevaldigt hak nedad!

Varmt klima, lave leveomkostninger, gæstfri lokalbefolkning og et vækstmarked som byder på mange spændende praktikpladser, er blot nogle af grundene til at danske studerende valfarter til Vietnam. Overvejer du praktik i Vietnam og skal du starte i praktik efter den 15. december 2018, så kan vi nu tilbyde vores Ho Chi Minh City Praktikpakke til bare 6495 kroner – uanset længden på dit praktikophold. Søger du mindst 6 måneder før planlagt praktikstart kan du yderligere spare 500 kroner via vores early bird rabat.

Praktikpakke tilpasset efterspørgslen

Ved at tilpasse praktikpakkens indhold til den efterspørgsel der er blandt danske studerende og ved at lytte til feedback fra tidligere praktikanter, kan vi tilbyde praktikpakken op til 38% billigere end tidligere. Og det er uden at gå på kompromis med alt det der netop har gjort pakken så populær. Som ny ansøger skal du ikke længere igennem en praktikkonsultation (screening) med Studysea. I stedet beder vi dig om at skrive en motiveret ansøgning om hvorfor du gerne vil til Vietnam i praktik, hvad du søger og hvad du forventer at få ud af opholdet. Baseret på ønskerne i ansøgningen vil Studysea matche dig til en praktikplads. Hvor vi tidligere har brugt en masse ressourcer på at afholde pre-departure briefing og orientering i person, har vi i den nye pakke udviklet videomoduler og e-guides, som gør det muligt at finde informationen og gense den, lige præcist når der er brug for den.

Omfattende boligguide gør det let at finde ønskeboligen

Og hvad med bolig? Vi har lavet en omfattende guide til boligsøgning i Ho Chi Minh City. Det er ikke svært at finde bolig i HCMC, men boligmarkedet er meget anderledes end i Danmark og reguleres ikke på samme måde. Udover at henvise til hvor du kan finde ledige lejemål, så oplyser vi også, i guiden, om de typiske faldgruber du skal undgå. Derudover deler vi vores egen omfattende database med boliger hvor praktikanter tidligere har boet, samt tilhørende billede- og videomateriale. Kort fortalt, så gør vi dig i stand til at finde ønskeboligen og forhandle dig frem til en god aftale.

Ugentlige onsdagsmiddage

Traditionen tro fastholder vi vores ugentlige onsdagsmiddage. Ho Chi Minh City byder på utallige gode restauranter og spisesteder. Alt sammen til en rigtig god pris. Studysea’s onsdagsmiddage giver dig mulighed for at møde andre praktikanter og udstationerede danskere. Det er hyggeligt, det er sjovt og det er en glimrende måde at netværke på.