Giveaway: Vind lækker kuffert fra Echolac! | Studysea
20633
post-template-default,single,single-post,postid-20633,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Giveaway: Vind lækker kuffert fra Echolac!

Giveaway: Vind lækker kuffert fra Echolac!

Kan du bruge en ny kuffert? Studysea har teamet op med Echolac som har sponsoreret 15 fede kufferter som du kan vinde!

Ved at deltage i vores konkurrence på Instagram og/eller Facebook, kan du vinde en af de smarte kufferter fra serien Conwood Santa Cruz eller Conwood Pacifica. Kufferterne findes i flere forskellige farver og størrelser. Du kan se dem her på Carriealong.dk hvor de også kan købes. Med en kuffert fra Echolac er du godt klædt på til dit forestående udlandsophold!

Sådan vinder du en kuffert til dit nye eventyr

Du kan deltage i konkurrencen via Facebook eller Instagram. Deltager du via både Facebook og Instagram øger du sandsynlighed for at vinde, men én person kan kun vinde én gang i konkurrenceperioden.

Deltag via Instagram

For at deltage i konkurrencen via Instagram, skal du:

 • Følge Echolac samt studyseadk på Instagram
 • “Like” konkurrenceopslaget på Instagram (du finder det her)
 • Fortælle (ved at kommentere i konkurrenceopslaget) hvilken destination du mener Studysea skal tilføje som ny destination (fx by eller land). Fortæl om destinationen skal tilføjes som studiedestination eller praktikdestination og dine argumenter for hvorfor.

 

Derudover, har du mulighed for at nævne to personer der, udover dig selv, fortjener en ny kuffert fra @Echolac. Er du den heldige vinder, sender vi to ekstra kufferter som du kan dele med dem.

Deltag via Facebook

For at deltage i konkurrencen via Facebook, skal du:

 • ”Synes godt om” konkurrenceopslaget (du finder det her)
 • Fortælle (ved at kommentere i konkurrenceopslaget) hvilken destination du mener Studysea skal tilføje som ny destination (fx by eller land). Fortæl om destinationen skal tilføjes som studiedestination eller praktikdestination og dine argumenter for hvorfor.

 

Derudover, har du mulighed for at nævne to personer der, udover dig selv, fortjener en ny kuffert fra @Echolac. Er du den heldige vinder, sender vi to ekstra kufferter som du kan dele med dem.

Antal præmier og vindere

I konkurrencen udvælger Studysea 5 vindere blandt alle deltagere. Vi vælger vinderne ud fra de bedste opslag. Præmierne består af i alt 15 kufferter:

 • 3 stk Conwood Santa Cruz 55cm til værdi af kr. 738,- pr. stk.
 • 3 stk Conwood Santa Cruz 69 cm til værdi af kr. 813,- pr. stk.
 • 3 stk Conwood Santa Cruz 75 cm til værdi af kr. 888,- pr. stk.

 

 • 2 stk Conwood Pacifica 55 cm til værdi af kr. 813,- pr. stk
 • 2 stk Conwood Pacifica 66 cm til værdi af kr. 888,- pr. stk
 • 2 stk Conwood Pacifica 76 cm til værdi af kr. 962,- pr. stk

 

Konkurrenceperioden er fra 23. marts 2019 til 28. april 2019. Vinderne offentliggøres d. 1. maj 2019 på Facebook og/eller Instragram. Vindere underrettes på Facebook og/eller Instagram via et svar på opslaget hvor vinderen tagges, herefter skal vinderen henvende sig i en privat besked til Studysea. Præmien leveres direkte til vinderen (nærmeste GLS pakkeshop). Dog kan præmien kun leveres til en dansk adresse. Ved deltagelse er du indforstået med at dit navn og evt. by offentliggøres hvis du vinder.

Generelle betingelser for konkurrencer på Instagram og Facebook

Udover de specifikke betingelserne oplyst her, er deltagere i konkurrencen indforstået med Studysea’s generelle betingelser for konkurrencer på Instagram og Facebook som du kan læse her. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Instagram eller Facebook.