fbpx

Studér i Storbritannien til før-Brexit priser. Ved disse universiteter kan du spare mange penge.

Studér i Storbritannien til før-Brexit priser. Ved disse universiteter kan du spare mange penge.

Storbritanniens exit fra EU betød bl.a. en stor prisstigning for danske og andre EU studerende, da du ikke længere kan nyde godt af den samme lave studieafgift som briterne betaler. Men en del britiske universiteter har tilsyneladende forbarmet sig og tilbyder scholarships der matcher prisstigningen.

 

Vil du studere i Storbritannien har du måske hørt at det er blevet en smule mere besværligt og en hel del dyrere end det var før Brexit. Besværligt fordi du nu skal søge visum og dyrere fordi du som EU studerende ikke længere er kvalificeret til home fee status og dermed må betale samme studieafgift som andre internationale studerende, hvilket ofte er en stigning på over 50% sammenlignet med før Brexit.

Start i år og spar mange penge

Heldigvis har en del britiske universiteter, lempet overgangen, ved at tilbyde et automatisk scholarship (stipendium) som i grove træk matcher den prisstigning Brexit har forårsaget. Starter du på en uddannelse i det akademiske år 2021/22, så kan du nyde godt af dette scholarship som vil være i effekt indtil du har gennemført uddannelsen. I kroner og ører, kan det betyde en besparelse på flere hundrede tusinde kroner! Men skynd dig, for dette tilbud gælder kun når du starter på uddannelse i det kommende akademiske år. Heldigvis, kan Studysea stadig hjælpe dig med at søge ind, men vi anbefaler at du kontakter os for at starte processen hurtigst muligt, også selv hvis du ikke har afsluttet din nuværende uddannelse endnu.

Ved disse universiteter får du scholarship

 

 

Kontakt Studysea for yderligere oplysninger.