Spar over 50.000 kr. på studieophold ved Hawaii Pacific University via Studysea

Spar over 50.000 kr. på studieophold ved Hawaii Pacific University via Studysea

Drømmer du om et studieophold på Hawaii Pacific University, så kan du spare over 50.000 kr. på studieafgiften når du optages via Studysea med start i efteråret 2022 eller foråret 2023.

 

Hawaii er et sandt ferieparadis og tænk engang at bo og studere i denne eksotiske amerikanske ø-stat. Det kan Studysea hjælpe dig med at realisere. Hawaii Pacific University (HPU) er et af vores mest populære universiteter og et af de amerikanske universiteter som har haft fysisk undervisning under pandemien. Er du til storby, smuk og frodig natur, hvide sandstrande og havskildpadder så er det blot nogle af de ting du kan opleve i Aloha-staten. Nu kan du endda spare en masse penge når du søger ind via Studysea.

Study abroad til under halv pris

Til dig som vil læse fag i et semester (det vi kalder study abroad), kan vi glæde dig med at alle studerende som optages på HPU via Studysea, automatisk får et stort scholarship (stipendium) som fratrækkes din studieafgift. Det betyder at studieafgiften, efter fratrukket scholarship, kommer helt ned på 7.000 dollars for et semester. Det er under halv pris af universitetets normale studieafgift som p.t. er 14.760 dollars for et semester på bachelorniveau. Det vil sige du sparer over 50.000 kroner med dagens kurs! Dette gælder for fag på bachelorniveau og op til 17 credits. Vil du læse fag på kandidat bliver studieafgiften 8.000 dollars efter fratrukket scholarship (gælder op til 9 credits). Indtil videre tildeles dette scholarship til og med forårssemestret 2023. Det tildeles ikke studerende som søger ind på en hel uddannelse, men her er det også muligt at få stort scholarship bl.a. til uddannelser på bachelorniveau til en værdi af 14.000 dollars om året. Kontakt Studysea i dag hvis du ønsker at søge ind på HPU. Husk vores hjælp er helt gratis og vi guider dig naturligvis gennem hele forløbet.

 

Study abroad, minder om udveksling og er for dig som vil læse fag i 1-2 semestre enten som del af din uddannelse eller i dit sabbatår. Læser du som del af din uddannelse, kan du yderligere få både SU og udlandsstipendium med fra staten til finansieringen. Kontakt os gerne for mere info og vejledning.

Få gratis vejledning via Studysea.