fbpx

Grenada

Studér i Grenada og nyd livet i det smukke Caribien. Her er en kort landebeskrivelse for dig som overvejer Grenada som studieland.

Universiteter i Grenada

Fakta om Grenada

Befolkningstal: 112.000
Bruttonationalprodukt: USD 10.640 pr. indbygger
Hovedstad: St. George’s
Officielt sprog: Engelsk

Studér i Grenada

Grenada er et land i det sydlige Caribien som består af øerne Grenada, Carriacou og Petit Martinique. Landet har tidligere været under både fransk og britisk styre, men har siden 1974 været uafhængigt. Grenada er stadig en del af Commonwealth of Nations som har Dronning Elizabeth II som dronning. Engelsk er det officielle sprog.

En skjult perle i Caribien

Grenada betragtes af mange som en skjult perle i Caribien. Den uspolerede smukke natur tilbyder en livsstil så ren og autentisk at du øjeblikkeligt vil føle dig fornyet. Øen Grenada giver studerende en bred vifte af aktiviteter og begivenheder at deltage i. På blot en dag kan du dykke i det krystalklare vand eller vandre igennem the Grand Etang nationalparken. Øgruppen er placeret lige syd for Barbados og er berømt for sine aromatiske krydderier og organisk chokolade. Den rene Grenada-oplevelse lokker besøgende til sine 40 hvide sandstrande inklusive den verdensberømte Grand Anse Beach, 15 betagende vandfald, fem chokoladefabrikker, tre rom destillerier og mere end 30 uforglemmelige dykkersteder, inklusive det største skibsvrag i Caribien Bianca C og verdens første skulpturpark under vandet. Som studerende i Grenada kan nyde godt at det varme tropiske klima og alt det som denne fantastiske destination byder på.