Digital B2B Marketing hos anerkendt software udvikler

Virksomhedsprofil

 

Dette internationale software firma er konkurrent til SAP og Oracle. Firmaet har hovedsæde i Singapore og udvikler ERP-systemer til multinationale selskaber i hele verden. Virksomheden har en eller flere praktikpladser ledige på kontoret i Ho Chi Minh City som er Vietnams største by og center for landets kommercielle handel.

 

Praktikpladser er ledige inden for både salg, marketing og udvikling. Som praktikant i marketing teamet, vil du skulle arbejde med digital B2B marketing via bl.a. Hubspot platformen, Twitter, Facebook og andre sociale medier. Al online marketing er keyword-baseret og indgår i en overordnet integreret marketingsplan.

 

Virksomhedens kontor er beliggende i distrikt 2 i Ho Chi Minh City, som er en af de mest populære distrikter for udstationerede danskere. Her ligger blandt andet en dansk restaurant og mange andre spændende spisesteder, caféer samt gadekøkkener. Det er et yderst moderne og vestligt distrikt, dog går den vietnamesiske kultur ikke tabt. 

 

Krav

  • Kan kommunikere på engelsk
  • Uddannelse inden for IT eller marketing
Startdato

Forår eller efterår 2018

Varighed

Minimum 4 måneder

Kriterier

Enrolled in a program with focus on marketing and IT. Good communication skills in English, knowledge of social media marketing and SEO

Lokation

Ho Chi Minh City, Vietnam

Tilskud

Frokost på arbejde, transport mellem arbejde og bopæl

Ansøgningsfrist

Senest 2 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

TRVNHC001

Kategori
IT, Salg og marketing, Vietnam