Energisk og selvsikker praktikant til succesfuldt bryggeri i Vietnam

Virksomhedsbeskrivelse

 

Denne virksomhed er det første indenlandske bryggeri som er placeret midt i Ho Chi Minh City. En af de største grunde til at virksomheden har oplevet stor succes i de seneste år, er at virksomheden går meget op i, hvilket personale de ansætter. Ud over at der findes mange forskellige nationaliteter på bryggeriet med international erfaring, er de alle passionerede af sind, og stræber alle efter at producere den bedste og mest populære øl i Vietnams største og mest livlige by, Ho Chi Minh City.

Dette er en virksomhed der går op i kvaliteten af hver eneste dråbe der forlader produktionen, hvorfor at hver eneste øl der bliver solgt i Ho Chi Minh City også er produceret i selv samme by for at øllen kan holde sig så frisk som overhovedet muligt, og herigennem give kunden den bedste oplevelse.

Herudover har selve bryggeriet egen lounge, hvor der ofte kommer mange kunder som kan smage øl direkte fra den sidste produktionshane, inden den ellers ville være tappet ned i flasker. Her er det også muligt for kunderne at møde bryggerne og give dem ris/ros, hvis de har lyst.

 

Praktikbeskrivelse:

 

Denne virksomhed er skræddersyet til de studerende som er interesseret i ’Event Sale’, og som finder bryggeribranchen spændende.

Udover at blive sat ind i almindelige vietnamesiske forretningsmetoder, vil praktikanten også blive oplært til at blive ’Sales Event Executive’ og ’Customer Relation Manager’.  Dette skal opnås igennem en kombination af teoretisk viden fra den studerendes side og praktisk erfaring fra praktikantens tildelte supervisor fra virksomheden.

Praktikanten vil naturligvis også blive sat ind i virksomhedens kerneværdier, industrien virksomheden operer i og deres position på markedet. Efter en oplæringsperiode forventes det at praktikanten helt naturligt vil få en god forståelse for den vietnamesiske kultur og øl/bryggeribranchen, hvilket gradvist vil resultere i større ansvar.

Arbejdsopgaverne i denne virksomhed vil blandt andet indebære:

 

  • Planlægge salgsstrategier (Målgruppeanalyser, tidsplaner, EV udregninger m.m.)
  • Håndtere og pleje forhold til nøgleinteressenter
  • Lære hvordan man åbner en salgssamtale og hvordan man lukker et salg
  • Kontraktstyring (Udarbejde kontrakter m.m.)
  • Håndtere events

 

Virksomheden søger en selvsikker praktikant, der er i stand til at snakke med alle personer, både internt i virksomheden men også eksternt til kunder og potentielle kunder.

Praktikanten skal herudover også være en ’team player’ og skal være god til at pleje’ eksterne partnere og mulige kunder, da dette ansvar også vil indgå i praktikantens arbejde.

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 5 måneder - Gerne 8 måneder

Kriterier

Relevant uddannelse inden for følgende eller lignende områder: Marketing, Salg, service – Skal kunne tale engelsk

Tilskud

Frokost på arbejdet samt transport mellem arbejde og bopæl + 3.000.000 VND / måned til at bruge på bryggeriet (Til at underholde kunder)

Sted

Ho Chi Minh City, Vietnam

Ansøgningsfrist

Senest 2 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

EWVNHC001

Kategori
Business, Salg og marketing, Vietnam