Grafisk praktikant til førende spiludvikler i Vietnam

Virksomhedsprofil

 

I 2013 blev denne IT virksomhed kåret som ’Virksomheden med bedst potentiale’, en kategori,  virksomheden vandt efter kun at have opereret i to år, og en pris, hvor alle virksomheder i hele Vietnam blev vurderet og overvejet til prisen.

Idag er virksomheden blevet en af markedslederne inden for mobile platforme med fokus på gaming, annoncering og online betalingstjenester. Idag benytter mere end 30 millioner brugere samt tusindvis af samarbejdspartnere denne virksomheds mobile produker.

På nuværende tidspunkt har virksomheden kontorer i tre lande i Sydøstasien. Herudover er de også blevt valgt som det bedste ud af 4 asiatiske virksomheder til at arbejde sammen med Google, om at etablere mobil-annoncerings-platforme.

Denne virksomhed giver fremtidige praktikanter mulighed for at arbejde i et dynamisk, moderne, ungdomsdrevet og internationalt inspireret arbejdsmiljø. Som praktikant i denne virksomhed, er der rig mulighed for at bruge og udfordre egen krativitet, ekspertise og gaming passion.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Arbejde på tæt hold med et ’mobile game develeopment team’, hvor du også får mulighed for at udvikle nye og spændende idéer til fremtidige spil og forskellige idéer til hele grafik delen.
  • Designe ’themes & genres’.
  • Designe brugerflader
  • Designe baggrund, maps, karakterere, ikoner, knapper m.m.
  • Design materiale til promovering af eksisterende eller nye spil.
  • Forbedr eksisterende spil med henblik på grafikken.

 

Ignnem praktikforløbet vil den studerende/praktikanten modtage en grundig oplæring. Praktikanten vil ydermere få en grundig introduktion til virksomheden og dens historie, dens produkter, hvordan branchen fungere og et godt indblik i udfordringerne ved at drive virksomhed i Vietnam, både på et kulturelt men også branchemæssigt niveau.

Herudover vil praktikanten være under en teamleders overvågning igennem hele praktikforløbet, med det formål at sikre at praktikanten hele tiden får noget positivt ud af praktikopholdet, både praktisk og akademisk.

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 3 måneder - Gerne 6 måneder

Kriterier

Relevant uddannelse inden for følgende eller lignende områder: Grafisk design, Multimedie – Skal kunne tale engelsk

Tilskud

Frokost på arbejdet samt transport mellem arbejde og bopæl

Lokation

Ho Chi Minh City, Vietnam

Ansøgningsfrist

Senest 2 måneder før ønsket praktikstart

Reference ID

APVNHC002

Kategori
Multimedie og design, Vietnam
Tags
computer game development, Ho Chi Minh City, mobilspiludvikling, multimediedesigner, praktik, praktikplads, spiludvikling, Vietnam