Hospitality trainee til international hotelkæde i Dubai

Virksomhedsprofil:

Denne internationale middelklasse hotelkæde er et underbrand en større virksomhed, hvor der som trainee, er god mulighed for at stifte bekendtskab med branchen.

Virksomheden rekrutterer jævnligt trainees og praktikanter, da det skaber gode brand fortalere. En kommende trainee skal gerne have praktiske kompetencer og viden inden for hospitality branchen. Dette vil medføre det største udbytte af oplæring og praktikophold, for både så trainee og hotel.

 

Dubai er en bystat i De Forenede Arabiske Emirater, som er kendt for overdådig luksus og alt hvad den moderne verden kan tilbyde. Hvis du er til superbiler, dyre luksusbutikker, godt vejr og lækker mad, er Dubai stedet! Dubai er også kendt for sine mange hoteller og resorts, så det er en oplagt by at tage til hvis du vil uddanne dig inden for hospitality-branchen.

 

Arbejdsopgaver:

Traineen vil blive oplært inden for hotellets elektroniske systemer og arbejdsmåder, således traineen ved endt praktikophold har et solidt kendskab til de forskellige aspekter af hotel-branchen. Nogle af arbejdsområderne er:

  • Front office
  • Reservationer
  • GSO/GRO
  • F&B
  • Generel administration

Har du mod på at blive hospitality trainee på et internationalt hotel i Dubai, er dette en oplagt mulighed! Virksomheden tilbyder også gode tilskud i form af bolig, mad, transport og lommepenge, så der er rig mulighed for at få et rigtig godt ophold.

 

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimun 3 måneder - Helst 6 måneder til 1 år

Kriterier

God til engelsk og uddannet indenfor hospitality management

Tilskud

Delt indkvartering, måltider på arbejdet, transport mellem indkvartering og arbejdsplads, $150/måned

Lokation

Dubai

Ansøgningsfrist

Senest 1 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

MEDUGP004

Kategori
Øvrige verden
Tags
dubai, hospitality, hotel, management, praktik, praktikant, service, trainee, turisme