Praktik hos en international spiludvikler

VIRKSOMHEDSPROFIL:

 

Drømmer du om at designe det næste store spil inden for first-player shooting, virtual reality eller sport, så er denne praktikmulighed absolut noget du ikke må gå glip af. En stigende andel af verdens IT-udvikling bliver i dag outsourcet til Vietnam. Du vil komme i praktik i en international virksomhed, der beskæftiger sig med  udvikling af spil og andre dertilhørende opgaver for nogle af de største navne i branchen bl.a. Microsoft og EA. Virksomheden leverer animation, koder og designer 3D visuals og movement environments for de mest populære spil, spillet af flere millioner verden over såsom Microsoft Flight Simulator og Need for Speed.
Arbejdspladsen er centralt beliggende i et højhus i Ho Chi Minh City med moderne faciliteter, og du bliver tildelt et dynamisk og kreativt team, som vil støtte dig gennem din udvikling under opholdet. Derudover vil du ikke kun komme til at opnå en forståelse for spiludvikling men også for hvordan det er at arbejde med andre kulturer under et og samme tag.

 

KRAV:

  • Kommunikation på engelsk
  • Kendskab til C#/Java
  • Forståelse for OOP programmering, designmønstre og baggrundsviden omkring algoritme- og datastrukturer.

 

Denne praktikmulighed er for dig, som læser til datamatiker, multimediedesigner eller tilsvarende med fokus på spiludvikling.

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 3 måneder

Kriterier

Relevant uddannelse. Viden omkring C#/Java, forståelse for OOP programming og designmønstre samt baggrundsviden omkring algoritmer and datastrukturer

Lokation

Ho Chi Minh City, Vietnam

Tilskud

Frokost på arbejde, transport mellem arbejde og bopæl

Ansøgningsfrist

Senest 2 måneder før planlagt praktikstart

Praktikpakke

Ho Chi Minh City praktikpakke

Reference ID

GEVNHC001

Kategori
IT, Vietnam