Jura praktikant til pro bono cases i Seattle

Virksomhedsprofil

 

Kunne du tænke dig at arbejde passioneret med pro bono cases for lavindkomstshusholdninger, der står for at blive smidt ud af deres lejeboliger.  I Seattle, er der en non-profit organisation, som leder efter en kompetent praktikant til juridiske opgaver. Du vil blive lært op i udsættelses- og lejeloven i delstaten Washington. Du vil støtte advokater i at interviewe klienter, evaluere og underette dem om deres cases. Derudover vil du hjælpe med at udarbejde klienters påberåbelser, skrive breve og forberede retssager.

 

Om Seattle

Seattle byder på meget mere end kaffedrikkende hippier, Grunge og grå regnvejrsdage. Byen er hjemstad til mange af USA’s Fortune 500 virksomheder såsom Starbucks, Amazon, Microsoft og Costco. Opblomstring i Seattle’s teknologiske industri lokker mange entreprenører og virksomheder til. Regnvejrdagene udgør næsten halvdelen af året, men du kan være helt rolig. Byen byder nemlig på dampende drikke, der varmer på ikke mindst verdens første Starbucks café og flere selvstændige caféer. Derudover har byen en helt fantastisk musikscene og miljø der har opfostret musikalske genier, heriblandt Kurt Cobain og Jimi Hendrix.

 

Krav

  • Studerer på en videregående uddannelse inden for jura eller lignede uddannelse
  • Gode skriftlige og mundtlige engelskkundskaber
Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 6 måneder

Kriterier

Studerer på en videregående uddannelse inden for jura eller lignede uddannelse, gode skriftlige og mundtlige engelskkundskaber

Tilskud

-

Lokation

Seattle

Ansøgningsfrist

Senest 4 måneder før ønsket praktikstart

Praktikpakke

Reference

SEUNUS1

Kategori
Jura, USA
Tags
jura, praktik, seattle, udlandet, USA