Praktik på hotel i Dubai inden for service og hospitality

Virksomhedsprofil:

Dette 4-stjernede hotel i Dubai, søger en engageret hospitality praktikant til at varetage de mange arbejdsopgaver der opstår ved hotellets front-desk. Som praktikant bliver du lært op i de mange forskellige systemer og processer der er forbundet med at holde et stort hotel kørende. Du bliver en af de første ansatte som gæsterne møder, så det er vigtigt at gøre et godt indtryk. Hotellets målsætning omkring praktikforløbet er, at lære den kommende praktikant om alt der vedrører Front Office.

 

Dubai er en by i De Forenede Arabiske Emirater, som er kendt for overdådig luksus og alt hvad den moderne verden kan tilbyde. Hvis du er til superbiler, dyre luksusbutikker, godt vejr og lækker mad, er Dubai stedet! Dubai er også kendt for sine mange hoteller og resorts, så det er en oplagt by at tage til hvis du vil uddanne dig inden for hospitality-branchen.

 

Arbejdsopgaver:

Den kommende praktikant vil blive oplært indenfor de pågældende arbejdsområder og elektroniske systemer samt databaser, som hotellet benytter. Nogle af arbejdsopgaverne kan omfatte:

  • Svare telefonen
  • Yde god kundeservice
  • Lave reservationer
  • Byde gæster velkommen og assistere dem under deres ophold
  • Assistere med check in og check out
  • Håndtere og svare på klager
  • Vedligeholde online omdømme

 

Denne praktikstilling er perfekt til dig som læser en turist/service/hospitality-baseret uddannelse, og som gerne vil have erfaring indenfor service og administration på et stort hotel i Dubai.

 

Startdato

Efter aftale

Varighed

Helst 3 måneder

Kriterier

God til engelsk og hospitality management uddannelse

Tilskud

Delt indkvartering, måltider på arbejdspladsen, transport mellem indkvartering og arbejdsplads

Lokation

Dubai

Ansøgningsfrist

Senest 1 måneder før planlagt praktikstart

Reference ID

CODUGH002

Kategori
Øvrige verden
Tags
dubai, event, hospitality, hotel, praktik, praktikant, service, serviceøkonom, turisme, turist