Projektledelse i Vietnam ved reklamebureau

Virksomhedsprofil

Få erfaring fra grafisk design- og reklamebureau i Vietnam! Dette internationale reklamebureau ligger i hjertet af Ho Chi Minh-byen. Her er fokus på innovative løsninger, branding og grafisk design. Som projektkoordinator praktikant vil du komme til at varetage en del af virksomhedens daglige kundekontakt og følge de retningslinjer og anvisninger, der er fastlagt af virksomhedens Account Manager. Virksomheden tilbyder en forskelligartet og professionel arbejdsplads, hvor du vil udvikle stærke færdigheder som projektkoordinator. Du vil være bindeledet mellem det vietnamesiske team og internationale kunder. Det forventes, at du er let at arbejde med, ambitiøs studerende og i stand til at arbejde selvstændigt med relevante teorier og metoder.

 

 

Arbejdsområder

  • Deltage i den daglige jobrelaterede kommunikation mellem klient og virksomheden.
  • Lære om ansvar, deadlines, workflow og omkostningsstyring af virksomhedens kundeopgaver.
  • Lære og forstå vigtigheden af tilfredse og motiverede kollegaer.
  • Være med til at sikre optimal workflow blandt medarbejderne, som bl.a. indebærer: Job planlægning / tidsplaner, briefing af arbejdsopgaver/projekter til holdets ledere og teammedlemmer, vurdere og sikre optimal arbejdsgang
  • Sørge for at kunderne får en professionel og god kundeservice, og være med til at skabe et positivt og pålideligt netværk af kontakter og relationer til virksomheden.

 

Startdato

Efter aftale

Varighed

Mindst 3 måneder

Kriterier

Studerende i uddannelser inden for marketing, salg, formidling eller projekledelse. God til Microsoft Office. Være fleksibel og villig til at arbejde aften.

Tilskud

Praktidstedet dækker frokost og lokaltransport

Lokation

Ho Chi Minh City, Vietnam

Ansøgningsfrist

Senest 2 måneder før planlagt praktikstart.

Reference ID

CCVNHC001

Kategori
Administration, Business, Salg og marketing, Vietnam
Tags
Ho Chi Minh City, praktikplads, projektkoordinator, projektledelse, reklamebureau, Vietnam