Sport management praktikant til succesfuld virksomhed i USA

Virksomhedsprofil

 

Denne virksomhed specialiserer sig i sportsrådgivning, og har i en længere årrække haft stor succes med at arbejde med praktikanter, og er i flere omgange blevet rangeret som et af de bedste lærings- og udviklingspraktiksteder i  hele Chicago.

 

Virksomheden blev etableret i 2005, og har siden haft målsætning om at udvikle og forstå atleters udvikling så godt som muligt, og sørge for at alle personer involveret i og omkring unge atleters udvikling, træneren, forældrene, atleten selv mfl. alle har de bedste og nødvendige værktøjer de skal bruge, for at fortsætte atletens udvikling bedst muligt.  På nuværende tidspunkt er virksomheden involveret i sportsgrene såsom baseball, fodbold (soccer) og volleyball. Virksomheden er velanset i sportsbranchen og arbejder tæt sammen med flere af de største forbund i diverse sportsgrene (eksempelvis Major League Soccer).

 

Virksomheden går meget op i at alle medarbejdere har det godt sammen, og at at det daglige arbejdsmiljø er i topklasse. En af måderne hvorpå virksomheden sørger for dette, er at der minimum en gang om måneden er planlagt forskellige gruppe udflugter, hvor praktikanten herigennem kan opleve mange forskellige spændende aktiviteter i en af USA’s største byer samtidig med at blive en del af et fantastisk socialt arbejdsmiljø.

 

Praktikopgaver

 

En af hovedårsagerne til, at virksomheden har haft så stor succes med praktikanter er, at hele organisationen er enige om at en velfungerende praktikplads med engagerede praktikanter er en stor del af virksomhedens samlede succes.  Virksomheden går meget op i at det både skal være lærerigt, udfordrende og spændende igennem hele praktikforløbet.

Medarbejderne i virksomheden har stort set alle sammen, helt op til den administrerende direktør, været praktikanter hos netop selv samme virksomhed på et tidspunkt i deres karriere, og ved derfor hvad der kræves af en god praktikplads, og hvordan sådan en praktikplads skabes.

 

Virksomheden er endvidere af den overbevisning, at den bedste praktikplads opnås igennem en kombination af praktisk læring og muligheden for at arbejde sammen med og lære fra brancheeksperter.

Lige nu søges en motiveret, selvbevidst og detaljeorienteret studerende, og kan se sig selv i et dynamisk, spændende og multikulturelt miljø, hvor der ikke er grænser for læring og udviklingsmuligheder.

 

Praktikantens opgaver vil blandt andet komme til at omhandle følgende områder:

 

  • Eventplanlægning
  • Customer relationship management
  • Udøve kvantitative spiller/kamp-analyser
  • Sports markedsføring
  • Research & product management
  • Lagerstyring

 

Praktikanten vil ydermere blive indlemmet i virksomhedens eget træningsprogram fra start af, der har til hensigt bl.a. at udvikle praktikantens forhandlingsevner og præsentationsevner. Igennem hele forløbet vil praktikanten få tildelt en supervisor der gradvist vil lade praktikanten få mere og mere ansvar og frihed.

 

Der vil jævnligt være refleksionnsamtaler mellem praktikanten og praktikstedet, hvor der kan diskuteres hvis noget bør ændre sig / fortsætte, for bedst muligt at sikre praktikantens trivsel og indlæring.

Startdato

Efter aftale

Varighed

Minimum 3 måneder

Kriterier

God til engelsk, relevant uddannelse inden for ovenstående arbejdsområder, være ivrig for at lære, selvmotiveret og skal være i stand til at arbejde selvstændigt.

Tilskud

-

Lokation

Chicago, USA

Ansøgningsfrist

Senest 4 måneder før ønsket praktikstart

Praktikpakke

Reference ID

ESUSGL001

Kategori
Salg og marketing, Sport, USA
Tags
internship, praktik, praktik i usa, sport management