Wissam Fadi Ibrahim

dubai praktik i udlandet hotel turisme wissam

Wissam Fadi Ibrahim har læst til serviceøkonom på Erhvervsakademiet Dania i Randers. Sidste semester af uddannelsen blev taget i Dubai i forbindelse med uddannelsens praktikforløb. Hun har længe ville arbejde i udlandet, og synes det var oplagt at tage sin praktik i udlandet for at opleve hvordan det rigtigt er.

 

Hvorfor valgte du at tage din praktik i Dubai?

Jeg ville gerne ud og opleve branchen på internationalt plan, og som serviceøkonom med speciale i Hotel og Restauration er det oplagt at tage på praktik i udlandet, så man kan få et indblik i hvordan branchen egentlig fungerer. Derudover var det også for at vurdere om det er det jeg ville videre med i fremtiden. Det er også vildt at have et fem-stjernet hotel i Dubai på sit CV. Faktisk så fik jeg tilbudt et job på et hotel her i Danmark, en uge efter jeg kom hjem fra Dubai.

 

Hvad skiller sig specielt ud i Dubai?

Man skulle indordne sig nogle regler i Dubai, som man normalt i Danmark ikke tænker så meget over. Såsom: Påklædning, den store forskel på mænd og kvinder, hierarkiet og den afstand der er imellem emirater og en medarbejder, som er kæmpe stor. Derudover er der længere arbejdesdage i Dubai i forhold til Danmark. Hvis man overvejer praktik i Dubai, så skal man kunne finde ud af at tilpasse sig deres kultur og samtidig være lidt hårdhudet.

 

Hvordan var praktikken?

Jeg fik mange lærerige arbejdsopgaver og kurser og betjente mange forskellige typer af gæster. Her lærte jeg nye måder og adskillige teknikker til at håndtere forskellige typer mennesker på, som man ikke ville lære i Danmark. Mit praktikophold har gjort det helt klart for mig, at jeg vil fortsætte i hotel og restaurationsbranchen og på trods af de adskillige minusser jeg oplevede i Dubai, kunne jeg faktisk godt tænke mig at jeg på et senere tidspunkt gerne vil derned og prøver kræfterne af som medarbejder og ikke blot praktikant.

 

Hvad brugte du dine weekender på?

Jeg fik udforsket byen og dens mange festivaller, koncerter og andre aktiviteter. Dubai er turisternes by, så der sker altid noget. Byen i sig selv var noget af det fedeste jeg har set i mit liv. Der var det gode ferie stemning, klimaet, menneskerne jeg mødte var meget åbne. Jeg havde dog ikke så meget fritid, men som eventplanlægger var jeg med til mange at de aktiviteter samt fester vi planlagde i hotellet.

 

Hvad har været det bedste ved at søge gennem Studysea?

De hjælper en med at forbedre sin ansøgning, og sikrer at man får sendt de rigtige dokumenter med til sit kommende praktiksted. Jeg blev informeret om hvad jeg skulle sørge for at gøre inden jeg rejste, under rejsen og efter rejsen. Hvad jeg skulle have med, hvem jeg skulle sørge for at kontakte og de sikrer at du har en rejseforsikring.

Jeg ville til enhver tid anbefale Studysea! Mickey gjorde alt hvad han kunne, for at finde den rette praktiksted til mig, som passede mit behov og overholdt skolens regler. På et tidspunkt var jeg ved at miste håbet da der var mange hotellet der ikke rigtig vendte tilbage (Det skal lige siges at de er enormt dårlige til at svare på mails i Dubai), men Mickey opgav ikke og arbejdede kontant for at sørge for at jeg kom afsted, hvilket jeg takker fra hjertet af, at han gjorde.

Navn

Wissam Fadi Ibrahim

Uddannelsesinstitution i Danmark

Erhvervsakademiet Dania Randers

Uddannelse

Serviceøkonom med speciale i Hotel og Restauration

Praktiksted i udlandet

5-stjernet hotel

Praktikplads

Hotelreceptionist og eventplanlægger

Kategori
Alumne, Hospitality praktik
Tags
alumne profil, Dania Randers, dubai, Erhvervsakademi Dania, hotel, praktikant, serviceøkonom