fbpx

Praktik i udlandet

Praktik i udlandet giver dig mulighed for at omsætte din viden til praktisk erfaring, samtidig med at du opbygger et internationalt netværk, forbedrer dine sprogkundskaber og styrker dit CV. Studysea er her for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige praktikplads i udlandet.

Få svar på de mange spørgsmål

  • Hvordan finder jeg en praktikplads i udlandet?
  • Hvornår skal jeg søge praktikplads hvis jeg vil til udlandet?
  • Hvordan får jeg godkendt mit praktikophold af mit uddannelsessted?
  • Kan jeg få SU med til praktikophold i udlandet?
  • Hvad koster et praktikophold i udlandet?
  • Hvordan søger jeg visum til praktik i udlandet?
  • Hvordan kan jeg få legater til praktik i udlandet?
  • Hvilke lande kan jeg komme i praktik i?
  • Og meget andet. Studysea har hjulpet mange andre ud i verden, og vi kan sikkert også hjælpe dig.
Flere spørgsmål? Få hjælp og vejledning fra Studysea.
studier i udlandet gratis studievejledning

Få gratis vejledning

Vil du i praktik i udlandet er der mange muligheder. Kontakt os eller book et vejledningsmøde, så kan vi give dig et overblik over mulighederne og økonomien samt finde frem til det land og den praktikløsning som passer bedst til dig. Det koster ikke noget at spørge!

 

studier i udlandet hvor kan du studere

I hvilke lande kan jeg komme i praktik?

Australien, USA og Vietnam er vores mest populære praktikdestinationer, men vi kan også hjælpe dig med praktik i Europa eller øvrige verden. Læs om de destinationer vi kan hjælpe dig til. Oplev livet som praktikant i et engelsktalende land som Australien og USA eller styrk CV’et med erfaring fra et asiatisk vækstland som Vietnam.

 

praktik i udlandet praktikpakker studysea

Skræddersyede praktikpakker

Måske ønsker du blot hjælp til at finde en praktikplads eller til at søge visum? Måske ønsker du også support og et socialt netværk at støtte dig op ad under opholdet? Uanset hvad, så har vi sikkert en praktikpakke som passer til dig.

 

praktik i udlandet hvor kan jeg komme i praktik

Hvor kan jeg komme i praktik?

I Australien formidler vores lokale partner kontakten til både mindre og mellemstore private virksomheder og organisationer. I USA, Vietnam og resten af verden formidler Studysea kontakten direkte til praktikstederne og vores netværk består hovedsageligt af private virksomheder som tæller alt fra små og mellemstore virksomheder til store multinationale selskaber.

 

studier i udlandet events

Mød Studysea i din by

Studysea rejser regelmæssigt rundt i landets største studiebyer. Deltag i et af vores inspirerende infomøder eller bestil et foredrag til din skole.

 

Hør fra tidligere Studysea praktikanter