Domus Academy

Interesserer du dig for mode og design? Studér på Domus Academy som er beliggende i den utilmative fashion by, Milano.

4000

Studerende

50

Nationaliteter

1982

Etableret

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Domus Academy

 

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på kandidatniveau

Domus Academy

 

Domus Academy blev grundlagt i 1982 og blev dermed Italiens første designskole, hvor det var muligt at læse en kandidat. Skolen baserer undervisningen på tværfaglig tænkning og en ”learning by designing” læringsproces. Som studerende på Domus Academy kommer du til at samarbejde med banebrydende brands inden for luksusvarer, mode, produktdesign, interaktionsdesign og meget mere! Gennem workshops vil du blive udfordret ved at arbejde direkte med virksomheder og løse designudfordringer på både nytænkende og originale måder. Opgaverne bliver selvfølgelig løst med vejledning fra eksperter på det specifikke område. Domus Academy tilbyder uddannelser på kandidatniveau, study abroad semester kurser og kortere kurser. På Domus Academy vil du skabe et netværk, som kan hjælpe med at kickstarte din karriere inden for mode og design.

 

Studiemiljø

 

Som studerende i Milano bliver du bosat i et design- og modemekka. Milano er Italiens næststørste by og er kendt for at være Europas førende by inden for mode. Du bliver omgivet af alle kendte italienske modehuse som Gucci, Missoni, Armani og Prada. Milano har en masse at byde på som blandt andet Brera eller Ambrosiana kunstmuseum. Du kan også nyde en forestilling i det kendte Scala teater, som bestemt er en enestående oplevelse. Selvfølgelig er domkirken også et must, når man besøger Milano! Med skolens centrale placering er der let adgang til de fleste seværdigheder.

 

Som studerende på Domus Academy er der rig mulighed for kreativ udfoldelse! Skolen tilbyder et mode og design laboratorium, hvor du kan arbejde på dine projekter. Lokalerne er forsynet med symaskiner, mannequiner, border og andre nødvendige værktøjer. Der er også et bibliotek hvor du kan låne alverdens bøger og magasiner om mode, design og business.

 

Besøg Domus Academy’s hjemmeside

Studiemuligheder på Domus Academy

 

På Domus Academy kan du bl.a. læse som study-abroad studerende, sabbatår studerende  eller læse en hel uddannelse på kandidatniveau. Klik på sektionerne forneden for at læse mere om dine muligheder på DA. Du kan følge spændende fag og uddannelser inden for følgende fagområder:

 

 • Design
 • Fashion
 • Business

Study abroad (studieophold)

Som Study abroad studerende på Domus Academy kan du tage et semester kursus på 15 uger eller et kortere kursus på 4 uger.

 

 

Vil du vide mere om de forskellige kurser, så kontakt Studysea for mere information og vejledning.

Hel uddannelse på kandidatniveau

På Domus Academy kan du tage en hel master uddannelse i Design, Fashion eller Business.

 

Studieperioder på Domus Academy

 

Domus Academy studieperioder varierer alt efter uddannelse. Kontakt Studysea hvis du vil vide mere om de forskellige studieperioder.

Studieafgiften (tuition) på Domus Academy

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr når du søger ind på Domus Academy.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad studieophold på Domus Academy?

 

Som studerende på en study abroad uddannelse opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetetshjemmeside. For se uddannelsernes sider, kan du gå til “uddannelser” fanen her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på Domus Academy?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetetshjemmeside. For se uddannelsernes sider, kan du gå til “uddannelser” fanen her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, Su-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

Domus Academy tilbyder ikke studieboliger. Universitetet tilbyder dog gratis boligservice. De kan hjælpe dig med at finde din studiebolig i Milano. Domus Academy har aftaler med private udlejere i Milano, som kan hjælpe med et værelse, en bolig delt med andre studerende eller hele boliger til dig selv. Du kan kontakte info@milanhousing.it, hvis du ønsker hjælp til at finde en bolig.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på Domus Academy

 

For at blive optaget som study-abroad studerende på Domus Academy, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • Have gennemført en uddannelse på bachelorniveau
 • opfylde engelskkravene
 • opfylde adgangskravene til de fag du søger ind på

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masteruddannelse på Domus Academy

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på Domus Academy, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Domus Academy, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Domus Academy’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på Domus Academy?

 

Vil du søge ind på Domus Academy kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Domus Academy skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr for study abroad studerende.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger ind på en masteruddannelse på Domus Academy?

 

Er du interesseret i at søge ind på Domus Academy kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr for kandidatstuderende.

Udveksling

Hvordan søger jeg udveksling på Domus Academy?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Domus Academy, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Domus Academy’s  egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.