Glasgow Caledonian New York College (GCNYC)

Læs på Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) som er beliggende i hjertet af SoHo, Downtown Manhattan. Studér i New York – en af de største hovedstæder inden for business og fashion.

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Glasgow Caledonian New York College

 

Hel masteruddannelse (kandidat)

Glasgow Caledonian New York College (GCNYC)

 

Glasgow Caledonian New York College (GCNYC) er placeret i Downtown Manhattan, i midten af det pulserende og historiske kvarter ”SoHo”. GCNYC er et campus under det skotske Glasgow Caledonian University. Med mere end 150 års akademisk ekspertise, har universitet bragt det globale perspektiv med til campussen i New York. Som New York’s College ”For the Common Good” har GCNYC fokus på bæredygtighed og social indflydelse. Det afspejles bl.a. i universitetets unikke uddannelser som giver dig mulighed for at specialisere dig inden for f.eks. bæredygtig mode, virksomhedsledelse, social indflydelse og risikostyring. Som studerende på GCNYC, studerer du sammen med andre internationale studerende samt amerikanere, hvoraf mange har erhvervserfaring og et aktivt kendskab til markedet. Dette giver dig en oplagt mulighed for også at skabe et stærkt netværk under din studietid.

 

Studiemiljø

 

New York City er kendt som ”byen der aldrig sover”. Med et befolkningstal på 8,4 millioner, er New York den folkerigeste by i USA og danner rammer for et hav af oplevelser og indtryk. New York er blandt andet hjemstedet for FN, Louis Vuitton og Fendi og har i mere end et århundrede været et af verdens førende centre inden for kultur og handel. SoHo-kvarteret er ingen undtagelse. Nabolaget, som er placeret på det centrale Manhattan, er kendt for sin historie med meget tekstilindustri og kunstneriske forestillinger. I dag er SoHo desuden kendt for sin brede vifte af butikker og seværdigheder, med alt fra fornemme internationale designerbutikker til fine kunstgallerier. Kvartererne ”Little Italy” og ”Chinatown”, som SoHo grænser op til, byder på diversitet og kultur som ikke fås andre steder. Har du et ønske om et studieliv med globalt perspektiv i hjertet af mulighedernes land, så er GCNYC lige noget for dig.

 

Besøg Glasgow Caledonian New York College’s hjemmeside

Studiemuligheder på Glasgow Caledonian New York College

 

På GCNYC kan du læse hele masteruddannelser. Universitetet tilbyder følgende masteruddannelser:

 

  • Business for Social Impact and Sustainability
  • Sustainable Fashion
  • Risk, Resilience and Integrity Management

 

Læs om alle masteruddannelserne ved GCNYC.

Studiestart

 

Studieåret er inddelt i tre semestre også kaldt for ”trimestre”. Der er således studiestart tre gange om året.

 

Studieperioder

 

  • January term (anbefalet ansøgningsfrist: d. 23. november)*
  • April term (anbefalet ansøgningsfrist: d. 25. januar)*
  • September term (anbefalet ansøgningsfrist: d. 24. maj)*

 

Se de præcise datoer for studieperioderne i GCNYC’s akademiske kalender.

 

* er fristen nået er der i visse tilfælde stadig mulighed for at hjælpe med optagelse. Vi anbefaler dog altid at du søger i god tid. Kontakt Studysea for yderligere information.

Studieafgiften (Tuition) på Glasgow Caledonian New York College

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2021/22 er:

 

  • 991,38 amerikanske dollars pr. credit

 

Den fulde pris for et masterprogram på 36 credits i det akademiske år 2021/22 er:

 

  • 35.690 amerikanske dollars for hele uddannelsen

 

Du kan finde mere information om universitetets studieafgift og øvrige udgifter på universitetets hjemmeside.

 

Se studieafgift samt estimeret leveomkostninger for hele uddannelser på masterniveau på GCNYC eller kontakt Studysea for mere info.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på GCNYC.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente gennem dit studie. uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Muligheder for bolig

 

Ligesom mange andre universiteter i New York, har GCNYC ikke egne studieboliger på campus. Der findes dog mange forskellige boligmuligheder i New York og du kan læse om nogle af dem på GCNYC’s hjemmeside under “Accommodation”.

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på GCNYC kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.