Glasgow Caledonian University

Læs en hel uddannelse på kandidatniveau på det anerkendte Glasgow Caledonian University i Skotland. Oplev det spritnye og topmoderne campus og få en uddannelse i topklasse.

glasgow caledonian university main campus

Studiemuligheder på Glasgow Caledonian University

Hel uddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

20000

Studerende

100

Nationaliteter

3

Globale campusser

Glasgow Caledonian University

 

Glasgow Caledonian University blev etableret i 1993, da universiteterne The Queen’s College og Glasgow Polytechnic fusionerede. På verdensplan er universitetet blandt top 200 unge universiteter i 2018 ifølge Times Higher Education Young University Rankings. Universitetet er et offentligt universitet i Skotland og modtager af den første Changemaker Campus pris af Ashoka U(et globalt netværk af iværksættere, fakultet og samfundsledere i videregående uddannelser). Prisen anerkender at universitetet gennem innovativ research, undervisning og globale samarbejder forbedrer studerendes liv og fremtidsmuligheder. Glasgow Caledonian har bl.a. samarbejdspartnere i Kina, Indien, Nord- og Sydamerika, Bangladesh og Oman. Hovedcampus finder du i Skotlands største by Glasgow og globale campusser i London og New York City. Du har mulighed for at tage på udveksling i et af universitetets globale campusser eller partneruniversiteter under din uddannelse. Siden etableringen har universitet modtaget adskillige priser. Mange af fagene giver dig mulighed for at få relevant erhvervserfaring og derved en klar fordel når du efter endt uddannelse skal søge job. Faktisk finder 95% af færdiguddannede ved Glasgow Caledonian job eller videreuddanner sig inden for 6 måneder efter endt uddannelse (Higher Education Statistics Agency 2018).

 

Studiemiljø

Du kommer til at læse i hjertet af Glasgow, med centrum kun 10 minutter til fods fra campus. Byen er moderne og pyntet med smuk skotsk landskab. Du kommer til at opleve en venlig og livlig by med masser af smuk arkitektur og kulturelle oplevelser. Der er et væld af universiteter i Glasgow, som danner et stort fællesskab af studerende. Vil du besøge landets hovedstad Edinburgh og famøse slotte og paladser, tager det mindre en 1 time med toget. Derudover er Skotland kendt for enestående naturseværdigheder, som du også nemt kan opleve i bil eller offentlig transport.

På Glasgow Caledonian kan du, afhængig af din uddannelse, nyde godt af universitetets unikke faciliteter såsom en broadcasting suite med tilhørende nyhedsredaktion, TV-studie og radiostudie, et eMotion lab og simuleringscentre for sundhedsfaglige uddannelser. I en undersøgelse foretaget af INTO Annual Student Experience Survey i 2018, viser det sig at 95% af studerende er tilfredse med studiemiljøet og undervisningen.

Studiemuligheder på Glasgow Caledonian University

 

På Glasgow Caledonian University kan du læse hele uddannelser på kandidatniveau. Nedenfor er der en liste over de 4 fakulteter uddannelserne er fordelt på.

 

Uddannelser på kandidatniveau

 

 • Glasgow School for Business and Society
 • School of Computing, Engineering and Built Environment
 • Health and Life Sciences
 • School for Work Based Education

 

Du kan læse mere om de individuelle uddannelser på kandidatniveau på Glasgow Caledonian University’s hjemmeside.

Studiestart

 

På Glasgow Caledonian University består et akademisk år af 3 trimestre. De fleste uddannelser på Glasgow Caledonian udbydes med studiestart 3 gange om året henholdsvis januar, juni og oktober.

 

Studieperioder

 

Trimester A:  13. september 2019 – 24. januar 2020

Trimester B: 27. januar – 15. maj 2020

Trimester C: 18. maj – 4. september 2020

 

Universitetet modtager løbende nye studerende, så kontakt Studysea i dag, hvis du ønsker at søge ind på Glasgow Caledonian.

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften på Glasgow Caledonian University

 

Som international studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2020/21 er:

 

 • Fra 6.000-9.000 britiske pund (GBP) for uddannelser på kandidatniveau

 

Vil du læse en MBA Global Master of Business Administration på GCU, er studieafgiften 12.500 britiske pund. Uddannelsen varer 16 måneder.

 

Bemærk at studieafgiften gælder for hele uddannelsen og varierer. En uddannelse på kandidat-niveau varer typisk 12-16 måneder på GCU. Du kan kontakte Studysea for mere information om universitetets studieafgifter og øvrige gebyrer.

 

Scholarships

 

Universitetet har scholarships på op til 5000 britiske pund (GBP) tilgængelige for alle internationale ansøgere og specielt dygtige studerende. Kontakt Studysea for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

Læser du på Glasgow Caledonian University, kan du bo på Liberty Park tæt på campus i hjertet af Glasgow. Du får dit eget private værelse med bad, fælleskøkken og andre fællesarealer. Derudover kan du også bo med en britisk familie via homestay, hvis du ønsker det. Læs mere om studieboligerne på Glasgow Caledonian University’s hjemmeside.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved Glasgow Caledonian University

 

 • En afsluttet bachelorgrad
 • Engelskniveau på IELTS 4.5 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget via INTO Glasgow Caledonian University. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på Glasgow Caledonian University?

Som officiel repræsentant i Danmark for Glasgow Caledonian University, kan Studysea gratis hjælpe dig med din ansøgning til universitetet. For at søge ind på en hel uddannelse på kandidatniveau på Glasgow Caledonian University, bedes du sende os følgende dokumenter:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres fra Studysea)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk fra din bacheloruddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea

 

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på dette universitet kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Se videoer om Glasgow Caledonian University

Vil du vide mere om Glasgow Caledonian University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.