NABA – Nuova Accademia di Belle Arti

Studér kunst og design på Italiens største private kunstakademi i Milano eller Rom.

4500

Studerende

1980

Grundlagt

80

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på NABA

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Sommer kursus

Online kursus

Universitetsforberedelseskurser

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)

 

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) blev grundlagt i 1980 og har både campus i Milano og i Rom. Akademiet er kendt som værende det største private kunstakademi i Italien. NABA har et ønske om at udfordre den traditionelle akademiske verden og som studerende på NABA vil du blive introduceret til nye visioner og eksperimenter.  Akademiet bestræber sig på at du som studerende får dannet dit personlige udtryk og din professionelle identitet gennem uddannelsen. NABA er både i 2021 0g 2022 blevet placeret i top 100 blandt verdens bedste kunstakademier ifølge QS World University Rankings, hvilket også gør det til det bedste kunstakademi i Italien. På NABA er det både muligt at læse sabbatår, study abroad og hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau.

 

 

Studiemiljø

 

Som studerende i Milano bliver du bosat i et design- og modemekka. Milano er Italiens næststørste by og er kendt for at være Europas førende by inden for mode. Du bliver omgivet af alle de kendte italienske modehuse som Gucci, Missoni, Armani og Prada. Milano har en masse at byde på som blandt andet Brera eller Ambrosiana kunstmuseum. Du kan også nyde en forestilling i det kendte Scala teater, som bestemt er en enestående oplevelse. Selvfølgelig er domkirken også et must, når man besøger Milan!

 

NABA campus i Milano er placeret i et område der hedder Navigli. Området er kendt for at være et af de livliste områder i byen. Campus består af 13 bygninger samt studie- og loungeområder, laboratorier, et bibliotek, et grønt område og et cafeteria.

 

Besøg NABA’s hjemmeside. 

Studiemuligheder på NABA

 

På NABA kan du bl.a. læse som study-abroad studerende, sabbatår studerende eller læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Klik på sektionerne forneden for at læse mere om dine muligheder på NABA. Du kan følge spændende fag og uddannelser inden for følgende fagområder:

 

  • Fashion Design (Management, Design eller Styling and Communication)
  • Film and Animation
  • Communication and Graphic Design (Brand Design, Visual Design, Creative Direction eller User Experience Design)
  • Set Design (Theatre and Opera eller Media and Events)
  • Visual Arts (Visual Arts and Curatorial Studies)
  • Design (Interior Design eller Product Design)
  • Media Design and New Technologies (Screenwriting for Series)
  • Og meget mere

Study abroad (studieophold)

Vil du vide mere om de forskellige kurser, så kontakt Studysea for mere information og vejledning.

Sabbatår

Vil du vide mere om de forskellige kurser, så kontakt Studysea for mere information og vejledning.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Øvrige

Vil du vide mere om NABA’s øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på NABA

 

NABA har studiestart to gange om året på de fleste uddannelser:

 

  • Semester 1, efterår: start i oktober (anbefalet ansøgningsfrist 30. april)
  • Semester 2, forår: start i marts (anbefalet ansøgningsfrist 8. oktober)

 

Vil du vide mere om studiestart på øvrige uddannelser så kontakt Studysea for mere information.

 

Bemærk at ovenstående ansøgningsfrister er anbefalede. Nåede du ikke at søge før fristen, så kontakt os for at se om vi stadig kan hjælpe dig ind. Søger du ind på en hel uddannelse, kan fristerne variere. Tag derfor kontakt til din Studysea vejleder.

Studieafgiften (tuition) på NABA

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er ikke et ansøgningsgebyr når du søger ind på NABA via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på NABA?

 

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer alt efter uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

 

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere i sabbatår på NABA?

 

Som sabbetårs-studerende opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer alt efter uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

 

Bemærk at studieafgiften ikke inkluderer bolig, leveomkostninger m.m. Læs mere om finansieringsmulighederne.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en bacheloruddannelse på NABA?

 

Som bachelorstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelser og fremgår på universitetets hjemmeside under den enkelte uddannelse. Du skal kigge på tuiton fee for internationale studerende (ikke domestic). Find uddannelser under fanen “uddannelser” her på profilen.

 

Til hele uddannelser kan du søge SU fra staten, samt legater fra private fonde. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en masteruddannelse på NABA?

 

Som studerende på en masteruddannelse (uddannelse på kandidatniveau) opkræves du studieafgift (tuition fee) ved universitetet. Studieafgiften varierer imellem uddannelserne og du finder den på uddannelsens side på universitetetshjemmeside. Husk at se efter international tuition (og altså ikke domestic). For se uddannelsernes sider, kan du gå til “uddannelser” fanen her på profilen.

 

Er du SU-berettiget, kan du søge SU, SU-lån, udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten til at finansiere uddannelsen og dit ophold. Læs mere om dine finansieringsmuligheder.

Øvrige

Er du interesseret i et af universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information omkring studieafgiften.

Universitetets studieboliger

 

NABA har ikke tilknyttet egne studieboliger, men er dog behjælpelige med at finde et lejemål i private lejligheder gennem udvalgte udlejere. Du har både mulighed for et lejemål alene, men der er også mulighed for at dele et lejemål med andre studerende i nærheden af campus.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på NABA

 

Ønsker du at søge ind som study abroad studerende på NABA, så kontakt venligst Studysea for gratis vejledning.

Sabbatår

Optagelseskrav for studieophold i sabbatår på NABA

 

Ønsker du at søge ind som sabbatårs-studerende på NABA, så kontakt venligst Studysea for gratis vejledning.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav for bacheloruddannelse på NABA

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav for masteruddannelse på NABA

 

For at blive optaget på en masteruddannelser på NABA, skal du som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser. Derudover varierer optagelseskrav mellem uddannelserne. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med NABA, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det NABA’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på NABA?

 

Vil du søge ind på NABA kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på NABA, bedes du kontakte Studysea for at få tilsendt en ansøgningsvejledning.

Sabbatår

Hvordan søger jeg sabbatår på NABA?

 

Vil du søge ind på NABA kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge studieophold i dit sabbatår på NABA, bedes du kontakte Studysea for at få tilsendt ansøgningsvejledningen.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelser på NABA?

 

Er du interesseret i at søge ind på NABA kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en master på NABA?

 

Er du interesseret i at søge ind på NABA kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekskling på NABA?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med NABA, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det NABA egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. Se sektionen for study abroad.