Nankai University

Læs en hel masteruddannelse på engelsk på det anerkendte Nankai University i Kina tæt på landets hovedstad Beijing. Oplev hvordan det er at studere i en af verdens største økonomier. Sæt Kina på CV’et! Studysea er officiel repræsentant i Danmark og kan gratis hjælpe dig med ansøgningen.

nankai university kina

Studiemuligheder på Nankai University

Hel uddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

1919

Etableret

24525

Studerende

1902

Internationale studerende

Nankai University

 

Nankai University blev i 1919 etableret som et offentligt universitet og rangerer i dag i toppen af kinesiske universiteter. På verdensplan finder man Nankai blandt de 150 bedste universiteter (Times Higher Education). Nankai’s tidligere studerende tæller intet mindre end to nobelprisvindere samt Kinas tidligere ministerpræsident Zhou Enlai. Nankai University betragtes i Kina som et kinesisk “Ivy League” universitet og rangerer især højt for dets School of Business som har internationalt ry. Kan du ikke kinesisk? Bare rolig, de internationale programmer på Nankai er undervist 100% på engelsk. Alle studerende får endda kinesiske sprogtimer. Universitetet er beliggende i byen Tianjin hvor der er flere udenlandske virksomheder end i Kinas største by Shanghai. Eksempler på virksomheder, der har etableret sig i Tianjin er Samsung, Toyota og Coca-Cola. Derudover har byen et af verdens mest travle industrihavne.

 

Studiemiljø

 

Tianjin har et indbyggertal på 15,5 mio. og huser 25.000 af Kinas 375.000 internationale studerende. Blot 140 km. fra Tianjin og kun 30 minutter med high-speed toget, befinder du dig i Kinas hovedstad Beijing. Tianjin er en metropol med flere indbyggere end London, New York og Tokyo. Du kommer derfor til at opleve en aktiv og pulserende storby. Tianjin afholder årligt et væld af spændende internationale og kulturelle festivaller. Du kommer aldrig til at kede dig i denne kinesiske storby. Til fordel for dig som studerende, er leveomkostningerne i Tianjin lave og det er nemt og billigt at komme rundt i byen med offentlig transport eller taxa.

Studiemuligheder på Nankai University

 

På Nankai University kan du læse spændende uddannelser på kandidatniveau. Nedenfor ses uddannelser du kan læse på kandidatniveau på engelsk. 

 

Uddannelser på kandidatniveau

  • MSc in Urban & Regional Planning
  • MSc in International Relations
  • MSc in Environmental Science
  • Translation Studies (Dual Master’s)

Studiestart

 

Der er studiestart 1 gang om året i september.

Studieafgiften på Nankai University

 

Som international studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Nedenfor oplyses studieafgiften i kinesiske yuan (RMB) i 2019.

 

  • 50.000 kinesiske Yuan (RMB) pr. år

 

Bemærk at studieafgiften kan variere imellem de forskellige uddannelser.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

Nankai University har studieboliger eksklusivt for internationale studerende på campus. Du kan vælge imellem et privat- eller deleværelse med alle de faciliteter du har brug for. Læs mere om studieboligerne på Nankai.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved Nankai University

 

  • Afsluttet bachelorgrad eller tilsvarende med gode karakterer 
  • Engelskniveau på IELTS 6.0 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på Nankai University?

 

Som officiel repræsentant i Danmark for Nankai University, kan Studysea gratis hjælpe dig med din ansøgning til universitetet. Kontakt Studysea for at få tilsendt ansøgningsvejledningen.

Vil du vide mere om Nankai University? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.