fbpx

Læs på Torrens University Australia

Studér i en af Australiens storbyer på det private universitet – Torrens University Australia. Studér i Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide eller Blue Mountains.

21000

Studerende

11000

Internationale studerende

5

Byer

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Torrens University Australia

 

Hel bacheloruddannelse

Top-up bachelor

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Top-up bachelor

Torrens University Australia

 

Velkommen til Torrens University Australia (TUA) – det hurtigst voksende universitet i Australien. TUA har campus i de mest populære byer i Australien – Sydney, Brisbane, Melbourne og Adelaide, samt i Leura i Blue Mountains. Torrens University har fokus på praktisk læring og erfaring fra den virkelige verden. Det bedste fra erhvervslivet og den akademiske verden, bringes sammen for at skabe et nyt slags universitet. Torrens er åbent for alle og udfordrer den traditionelle universitetsoplevelse. Søger du et nyskabende, moderne australsk universitet hvor du samtidigt kan studere og opleve en superfed studieby, er Torrens University et rigtig godt valg.

 

Studerende på Torrens University, placerede i 2022 universitet på en syvende plads for undervisningskvalitet ifølge Quality Indicators for Learning and Teaching (QUILT). I den samme undersøgelse rangerede kandidatstuderende universitet som nummer seks for den samlede kvalitet af uddannelsesoplevelsen. Universitetet tilbyder spændende fag og uddannelser indenfor business, design, teknologi, uddannelse og meget mere, der giver dig mulighed for at kombinere dine studiemæssige interesser med store oplevelser i landet Down Under. På Torrens kan du både læse hele uddannelser som fx en bachelor eller kandidat (master), eller kortere uddannelser, som fx et certificate eller diploma som kan tages på et semester eller år. Dermed er Torrens relevant for både dig der vil læse en hel uddannelse, men også dig som søger et study abroad ophold (minder om udveksling) eller vil afsted i et sabbatår.

 

Har du lyst til at studere på Torrens University Australia, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

 

Studiemiljøet på Torrens University Australia

 

Der er adskillige grunde til at vælge Australien som studiedestination. Foruden pulserende storbyer og smuk natur, tilbyder Australien et uddannelsessystem i verdensklasse. Torrens University har fjernet det traditionelle auditorium til fordel for mindre klasser. Med max 25 studerende pr. hold, kan du som studerende drage fordel af en-til-en interaktioner med underviseren, mens du skaber relationer på tværs af klasserne. Universitetets campusser tilbyder en række faciliteter, der har til formål at fremme de studerendes læring. Du kan blandt andet finde foto- og modestudier, tekniske laboratorier, symaskinelaboratorier og arbejdsintegrerede læringsfaciliteter, så som simulerede hotelmiljøer.

 

Torrens har campus i storbyerne Adelaide, Brisbane, Sydney og Melbourne. I Blue Mountains finder du Torrens hospitality skole Blue Mountains International Hotel Management School.  Blue Mountains hjemsted for nogle af Australiens mest berømte naturvidundere. På universitetets city campusser har du caféer, barer, restauranter, butikker og gallerier lige uden for døren, så du kan finde en sund balance mellem studier og fritid. Nyd de lange havstrækninger, den tilbagelænede livsstil og den berømte cafékultur og kunstscene i campusbyerne, eller besøg den imponerende vildmark ved Blue Mountains, der er på verdensarvslisten. Uanset hvilket campus du befinder dig på, er der gode muligheder for at opleve Australiens vilde natur eller tage på stranden udenfor din undervisning.

 

Besøg Torrens University Australia’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Torrens University Australia

 

På Torrens University Australia kan du læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Kortere ophold som study abroad og sabbatår, er muligt ved at læse et certifikat eller diplom på Torrens. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Design
 • Health
 • Business
 • Hospitality
 • Technology
 • Education
 • English

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Study abroad (Semesterophold) på Torrens University

 

Study abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved study abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af Studysea’s partneruniversiteter, får du gratis hjælp af Studysea gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og study abroad.

 

Læs fag på Torrens University Australia

 

Torrens har ikke et study abroad program, men det er stadig muligt at læse fag i et eller flere semestre (trimestre) på kandidatniveau via et Graduate Certificate. På den måde får du ikke blot en karakterudskrift med dig, men også en australsk anerkendt kvalifikation som du kan skrive på dit CV.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Søg i universitets database for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 • Gå til relevant fagområde og scroll derefter ned til du ser filteret
 • Vælg lokation, hvis du har præferencer i forhold til campus’ placering
 • Vælg “On campus” under Mode of Study
 • Vælg “Accelerated” og “Full time” under Duration of course

 

I resultatlisten, vælger du nu et relevant Graduate Certificate og klikker ind på det. Klik på undermenuen “subjects” hvor du kan se, hvilke fag på certifikatet, der er obligatoriske, samt hvilke valgfag du vælge imellem.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

Et graduate certificate på Torrens University består af 4 fag (40 credits points). En fuldtidsstuderende læser normalt to fag pr. trimester, men det er muligt at læse fire fag i et trimester hvis alle certifikatets fag er udbudt i det pågældende trimester. Arbejdsbelastninger for et studieår for en fuldtidsstuderende er 80 credit points. Du skal derfor læse et graduate certificate på 4 fag for at opnå 30 ECTS, men husk at det er din danske uddannelsesinstitution, som i sidste ende afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser.

 

Sabbatår

Læs på Torrens University Australia i sabbatår

 

Vil du læse fag i dit sabbatår på Torrens University Australia, kan du tage et diploma. Et diploma har en varighed på 2-3 trimestre og du kan dermed gennemføre det på under et år. Et diploma er en anerkendt australsk kvalifikation. Efter gennemførsel får du ikke blot en karakterudskrift med dig, men også en uddannelse som du kan skrive på dit CV.

 

Hvordan finder jeg et diploma?

 

Søg i universitets database for at finde diplomas via vejledningen forneden:

 

 • Gå til relevante fagområde og scroll derefter ned til du ser filteret
 • Vælg lokation, hvis du har præferencer i forhold til campus’ placering
 • Vælg “On campus” for fysisk undervisning
 • Vælg enten “Full time” eller “Accelerated” under Duration of course. Vælger du “Full time” har diplomet en varighed på ét år (tre trimestre), og vælger du “Accelerated” kan du gennemføre diplomet på 2 trimestre.

 

I resultatlisten vælger du nu et Diploma, der matcher dine interesser. Klik ind på det og se bl.a., ved at klikke på “Subjects” i bjælken foroven, hvilke fag der indgår på diplomet (både obligatoriske og valgfag). Du kan også se info om mulige startdatoer, priser og andet praktisk for det pågældende diploma.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

Et diploma består af 8 fag (80 credit points) og kan i mange tilfælde fordeles over to eller tre trimestre.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Torrens University Australia?

 

Se hvilke hele bacheloruddannelser du kan læse:

 

Top-up bachelor

Top-up bachelor

 

Har du en 2-årig erhvervsakademiuddannelse eller har du gennemført to år af en videregående uddannelse, så kan du “toppe den op” med en bacheloruddannelse på blot et år (tre trimestre) på Torrens University Australia.

 

Hvilke top-up uddannelser kan jeg vælge på TUA?

 

I praksis kan du vælge en hvilken som helst bacheloruddannelse på TUA, men du skal være opmærksom på, at hvis du ændrer din studieretning radikalt, så er det ikke sikkert du vil kunne opnå bacheloren på blot et år. TUA evaluerer din hidtil gennemførte uddannelse og meritoverfører dine fag til den bachelor på TUA, som du er interesseret i. Er du interesseret i en top-up anbefaler vi du kontakter os for yderligere vejledning.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Torrens University Australia?

 

Se hvilke hele masteruddannelser du kan læse:

 

Studieperioder på Torrens University Australia

 

Et akademisk år på Torrens University Australia består af 3 primære trimestre:

 

 • Trimester 1: Februar – maj (ansøgningsfrist 1. januar)
 • Trimester 2: Juni – august (ansøgningsfrist 1. maj)
 • Trimester 3: September – december (ansøgningsfrist 1. august)

 

Mange programmer kan startes i flere trimestre, men det varierer mellem programmerne. Der findes udover ovenstående også flere “accellerated terms” som nogle programmer kan startes i.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på Torrens University Australia?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Stipendier (scholarships)

 

Et scholarship (stipendium) fra Torrens kan være med til at reducere studieafgiften. Der er gode muligheder for scholarships og studerende fra Danmark vil typisk få mellem 20% og 30% scholarship ved optagelse på et program. Kontakt Studysea for mere info.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Torrens University Australia via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på Torrens University Australia?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften afhænger af antal fag og fagområde og er i 2024:

 

 • 3.150 – 4.500 australske dollars (AUD) pr. fag
 • 12.600 – 18.000 australske dollars AUD) for et graduate certificate (svarende til 30 ECTS)

 

Se senest opdaterede studieafgifter på TUA’s website ved at downloade PDF-filen “International Fees”. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere på Torrens University Australia i et sabbatår?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet når du læser et diploma. Studieafgiften afhænger af fagområde. Studieafgiften i 2024 for et diploma er:

 

 •  22.483 –  33.725 australske dollars (AUD)

 

Se senest opdaterede studieafgifter for de forskellige diplomasTUA’s website ved at downloade PDF-filen “International Fees”. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på Torrens University Australia?

 

Studerende, som læser en hel bacheloruddannelse på Torrens University Australia, opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter ved at downloade PDF-filen “International Fees”.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Top-up bachelor

Hvad koster en top-up bachelor på Torrens University Australia?

 

Studerende, som læser en top-up bachelor på Torrens University Australia, opkræves en studieafgift. Studieafgiften på top-up bacheloruddannelser varierer. Du kan forvente at studieafgiften vil være ca. en tredjedel af prisen for en hel bacheloruddannelse, grundet top-up bachelorens varighed. Se opdaterede studieafgifter ved at downloade PDF-filen “International Fees”.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på Torrens University Australia?

 

Studerende, som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på Torrens University Australia, opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter ved at downloade PDF-filen “International Fees”.

 

Finansieringsmuligheder

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på Torrens University Australia

 

Torrens University Australia har ikke egne studieboliger, men universitetet har indgået et samarbejde, der tilbyder studerende hjælp med indkvartering i studielejligheder, private værelser og delte værelser i alle større byer i Australien. TUA har gjort det overskueligt for kommende studerende, at navigere i deres boligmuligheder på universitetets website.

 

Læs mere om samarbejdet og indkvarteringsmuligheder.

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har selv ansvaret for at finde en bolig, men studerende som er optaget på Torrens via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Australien.

Hvad er adgangskravene på Torrens University Australia?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på Torrens University Australia’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study abroad studerende (via et graduate certificate), skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en relevant bacheloruddannelse eller tilsvarende
 • Opfylde engelskkrav*
 • Der er intet krav til karaktergennemsnit

 

*Kontakt Studysea for specifik info og se om du kan undlade en engelsk sprogtest.

Sabbatår

Hvordan bliver jeg optaget på Torrens University Australia i mit sabbatår?

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende (via et diploma), skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • Opfylde engelskkrav*
 • Der er intet krav til karaktergennemsnit

 

*Kontakt Studysea for specifik info og se om du kan fritages en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på Torrens University Australia?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Top-up bachelor

Hvordan bliver jeg optaget på en top-up bachelor på Torrens University Australia?

 

Optagelseskrav for en top-up bachelor afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på Torrens University Australia?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Torrens University Australia, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det TUA’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser. På Torrens foregår study abroad via et graduate certificate eller undergraduate diploma.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Torrens University Australia?

 

Ønsker du at søge ind på Torrens University Australia, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Torrens University Australia som study abroad studerende?

 

Vil du søge ind på Torrens University Australia kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Torrens University Australia skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på Torrens University Australia som sabbatårsstuderende?

 

Vil du søge ind på Torrens University Australia kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs (gap year) studerende på Torrens University Australia skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på Torrens University Australia?

 

Er du interesseret i at søge ind på Torrens University Australia kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr.

Top-up bachelor

Hvordan søger jeg ind på en top-up bachelor på Torrens University Australia?

 

Er du interesseret i at søge ind på Torrens University Australia kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Torrens University Australia?

 

Er du interesseret i at søge ind på Torrens University Australia kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på Torrens University Australia?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Torrens University Australia, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det TUA’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.