University of Gloucestershire

Læs i England på University of Gloucestershire omringet af smukke bakketoppe og frodige dale tæt på hovedstaden London. Studysea hjælper dig med at søge ind på hele uddannelser på bachelor og kandidatniveau.

Studiemuligheder på University of Gloucestershire

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

1847

Etableret

10000

Studerende

475

Internationale studerende

University of Gloucestershire

 

University of Gloucestershire har 4 flotte campusser i Glocestershire amt i England, herunder hovedcampus Francis Close Hall, The Park og Centre for Fashion, Art and Photography stadfæstet i Cheltenham og Oxtalls i Gloucester. Dette offentlige universitet har mere end 170 års erfaring i uddannelse og med mere end 10.000 studerende, er Gloucestershire et populært valgt blandt britiske studerende. Ifølge Whatuni Student Choice Awards er Gloucestershire et af de førende britiske universiteter i ‘Courses and Lecturers’ (fag og undervisere). Nogle af de mest anerkendte fag, du kan læse er Accounting and Finance, Film Production, Photography, Town and Country Planning and Landscape og Hospitality, Leisure, Recreation and Tourism. Gloucestershire er blevet belønnet med prisen National Teaching Fellowships 16 gange siden ordningen startede.

 

Studiemiljø

 

På dit første år skal du læse på Park Campus i Cheltenham, som er centralt beliggende i det sydlige England. Der er gode transportmuligheder til nærliggende og populære storbyer, eksempelvis kun 2 timer med toget til London, ca. 1 time til Bristol eller Oxford, og knap 1 time til Birmingham. Fra Park Campus er der kun få minutters gang til Cheltenham centrum, hvor du finder et væld af shoppingmuligheder, restauranter og cafeer og andet underholdning. Universitetets inter-campus bus kører fra Park Campus til Gloucester på 25 minutter og gør det nemt og gratis for dig at afveksle mellem byerne i Gloucestershire. Du får derudover også muligheden for at tage del i programmet ‘Your Future Plan’, som forbereder dig til erhvervslivet. Kom bl.a. i praktik, på udflugter eller bliv introduceret til et professionelt netværk. 

Studiemuligheder på University of Gloucestershire

 

På University of Gloucestershire kan du læse hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau. Nedenfor er nogle af de fagområder du kan læse inden for. 

 

 • Business and Accounting
 • Education and Learning
 • Journalism
 • Law
 • Fashion
 • Photography
 • Sport and Exercise

 

Du kan søge efter uddannelser og læse mere om dem i universitetets database

Studiestart

 

På University of Gloucestershire er der 3 terminer på et akademisk år som starter i september (autumn), januar (spring) og april (summer).

Gloucestershire modtager løbende nye ansøgninger så kontakt Studysea i dag hvis du gerne vil søge ind.

 

Studieperioder

 

Nedenstående er studieperioderne for 2019/20

 

 • Efterårssemesteret:  september – december
 • Forårssemesteret: januar – april 
 • Sommersemesteret: april – juni

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften på University of Gloucestershire

 

Som dansk studerende på University of Gloucestershire opkræves du studieafgift. Studieafgiften for studerende som starter i 2021, er følgende:

 

 • 14.700 britiske pund (GBP) pr. år for uddannelser på bachelorniveau*
 • Fra 14.700 til 15.300 britiske pund (GBP) for hele masteruddannelser

 

*Bemærk at der kan være ekstraudgifter ved visse uddannelser.

 

Se senest opdaterede studieafgifter for:

 

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

University of Gloucestershire tilbyder både studieboliger på campus og homestay ved en værtsfamilie. Vælger du studiebolig på campus, kommer du til at bo i et boligkompleks med eget privat værelse og eget eller delebadeværelse, fælleskøkken og andre fællesarealer. Vil du gerne opleve hvordan hverdagen er med en britisk familie, kan du benytte dig af universitetets homestay muligheder. Alle værtsfamilier er forhåndsgodkendt af universitetet. Læs mere på universitetets hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget via INTO University of Gloucestershre. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved University of Gloucestershire

 

 • En afsluttet bachelorgrad eller tilsvarende 
 • Engelskniveau på IELTS 5.0 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Gloucestershire kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Gloucestershire kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Se videoer om University of Gloucestershire

Vil du vide mere om University of Gloucestershire? Kontakt Studysea for gratis vejledning og hjælp til ansøgningen.