Washington State University

Studér i Washington State University i den amerikanske delstat Washington og få en uddannelse i verdensklasse. Studysea hjælper dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor og kandidatniveau.

Studiemuligheder på Washington State University

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

30000

Studerende

2128

Internationale studerende

5

Campusser

Washington State University

 

Washington State University er et offentligt universitet, som blev etableret i 1890. I dag består universitetet af 5 campusser i delstaten Washington. Campusserne er Pullman, Spokane, Tri-Cities, Everett og Vancouver, alle med hver deres unikke studiemiljøer. Pullman er den største campus og det er her der udbydes flest uddannelser. Spokane er den andenstørste og har fokus på sundhedsvidenskab og medicin. Tri-Cities byder på praksisnær undervisning “learning while doing” med fokus på videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. På Everett er der fokus på uddannelser som Electrical Engineering, Hospitality Business Manegement og Data Analytics. Vancouver er den mindste campus tæt på grænsen til delstaten Oregon syd for Washington. Ifølge The National Council for Home Safety and Security (2017) og U.S. News & World Report (2018) er Washington State University et af de sikreste og bedste universiteter i USA. På Washington State kan du læse mange spændende fag såsom International Business, Psychology, Journalism and Media Production og Bioengineering. Universitetet er ifølge U.S. News & World Report et af de bedste inden for International Business i USA. Ser du derfor en fremtid i business-verdenen, så kan du med fordel læse International Business på Washington State. Færdiguddannede fra Washington State arbejder i dag for bl.a. Amazon.com, Expedia, Microsoft og Nintendo.

 

Studiemiljø

 

Byen Pullman, hjem til universitetets største campus, har i samarbejde med Washington State University skabt den ideelle studieby. I byen kombineres storbyens mange faciliteter med småbyscharme og venlighed. Pullman er beliggende i det østlige Washington, nær Spokane campus. Er du til udendørs fritidsaktiviteter er Pullman den perfekte destination med dens mange bjergformationer, flodstrømninger og grønne områder du frit kan udforske. Byen afholder udendørs events såsom festivaller og koncerter året rundt. Der er aldrig kedeligt i Pullman. Du kan også udforske delstatens mange seværdigheder. Tag til Seattle, hjem til The Seattle Space Needle og Starbucks’ første café, den aktive vulkan Mount Rainier, Mount Rainier National Park og Olympic National Park.

Studiemuligheder på Washington State University

 

På Washington State University kan du læse hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau. Nedenfor er en liste over nogle af universitetets fakulteter og eksempler på tilhørende fagområder, som du kan læse. 

 

Business
 • International Business
 • Marketing
 • Accounting
 • Entrepreneurship
 • Apparel, Merchandising, Design and Textiles

 

Engineering
 • Bioengineering
 • Civil engineering
 • Chemical engineering

 

Social Science/Humanities
 • Criminal Justice and Criminology
 • Psychology
 • Womens Studies

 

Science
 • Astronomy
 • Environmental and Ecosystem Science
 • Neuroscience

 

Du kan læse mere om de enkelte uddannelser og fakulteter på universitetets hjemmeside.

Studiestart

 

Der er studiestart 2 gange om året.

 

Forårssemester (januar – maj)

 • Uddannelser på bachelorniveau: sidste ansøgningsfrist 15. november
 • Uddannelser på kandidatniveau: sidste ansøgningsfrist 1. juli

 

Efterårssemester (august – december)

 • Uddannelser på bachelorniveau: sidste ansøgningsfrist 31. januar
 • Uddannelser på kandidatniveau: sidste ansøgningsfrist 10. januar

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften (tuition) på Washington State University

 

Som international studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften i det akademiske år 2018/19 er:

 • 26.850 amerikanske dollars (USD) for de fleste uddannelser

Bemærk at studieafgiften kan variere imellem de forskellige uddannelser. Du kan finde mere information og universitetets studieafgifter og øvrige gebyrer på universitetets hjemmeside.

 

Scholarships

 

Universitetet har scholarships tilgængelige for internationale ansøgere. Et evt. scholarship fratrækkes studieafgiften. Kontakt Studysea for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Universitetets studieboliger

 

Washington State University har forskellige typer studieboliger tilgængelige for internationale studerende på dets campusser. Derudover er det muligt at bo i egen bolig udenfor campus. Læs mere om studieboligerne på Washington State.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på bachelorniveau ved Washington State University

 

 • Gennemførst gymnasial uddannelse med et gennemsnit på 2.7 GPA på en 4.0 skala
 • Engelskniveau på TOEFL 79, IELTS 6.5 eller tilsvarende

 

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for uddannelser på kandidatniveau ved Washington State University

 

 • Bestået bachelor uddannelse med et gennemsnit svarende til mindst 7 på den danske karakterskala
 • Engelskniveau skal være minimum IELTS 7

Optagelseskrav kan variere imellem uddannelserne. Opfylder du ikke alle kravene, har du stadig mulighed for at blive optaget. Kontakt os om dine muligheder ved netop dette universitet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på dette universitet kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

Er du interesseret i at søge ind på dette universitet kan Studysea hjælpe dig med ansøgningen og vejledning helt gratis. Søger du via Studysea, skal du IKKE betale ansøgningsgebyr. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så er du godt på vej.

Hent brochuren for Washington State University/INTO Washington State University her.