Nye muligheder i Vietnam | Studysea
15031
post-template-default,single,single-post,postid-15031,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Nye muligheder i Vietnam

Oplev en af verdens hurtigstvoksende økonomier. Vietnam er inde i en rivende udvikling og nu kan du med et studieophold opleve hvordan landet bevæger sig op ad i værdikæden fra basis industriel produktion til mere avanceret produktion, serviceindustri og ikke mindst turisme. I Vietnam kan du med fordel læse kulturstudier, oplevelsesøkonomi, IT, business og management. Læs mere om Vietnam her. Se hvad du kan opleve på videoen hervietnam study abroad study sea .