fbpx

Destinationer

Studysea kan hjælpe dig til over 20 forskellige lande fordelt på 5 kontinenter. Find din næste studie- eller praktikdestination her.

Afrika og Mellemøsten

Asien

Europa

Oceanien

Nordamerika

Canada og USA

studiedestination usa

USA

Der er noget for enhver i mulighedernes land, uanset om man er til underholdning og forlystelsesparker, enestående natur, storby eller amerikansk popkultur og fastfood. Studysea kan hjælpe dig til USA som studerende eller med visum til praktik.

 

studiedestination australien

Australien

Kænguruen og koalaens land, Australien, byder på mange spændende oplevelser blandt andet Great Barrier Reef som er verdens største koralrev og strækker sig over 2.000 kilometer. Australien byder ikke kun på fantastiske naturoplevelser, men også spændende storbyliv. Rejs Down Under med Studysea som studerende eller praktikant.

 

New Zealand

New Zealand er et meget alsidigt land hvor du finder adskillige natur- og adventure oplevelser. Alt fra vulkaner, gletsjere, gejsere, bjerge, regnskove, vingårde, smukke strande og storbyer. Det er umuligt at kede sig i New Zealand, da du altid vil have mulighed for at udforske nye steder.

 

studiedestination sydkorea

Sydkorea

Studér i Sydkorea som bl.a. er kendt for K-pop, K-drama og højt avanceret IT og robotteknologi. I Sydkorea er der fuld fart på og landet er et af Asiens fire tigerøkonomier. Fagligheden på universiteterne er høj og der er gode muligheder for at finde fag på engelsk på vores samarbejdsuniversiteter.

 

England

England er utrolig rig på kulturarv og hver af landets ni regioner har sin helt egen spændende historie og kultur. The-brygning er i England en kunst og du kommer hverken uden om en god kop ”afternoon tea”, et besøg på den lokale pub eller en omgang Fish’n’chips.

 

Spanien

Spanien byder på adskillige muligheder for spændende kulturoplevelser og smukke destinationer. Besøg det bølgede landskab hvor vinmarkerne blomstrer og vingårdene tilbyder landets allerbedste lokale vine eller tag en lur imens byen lukker ned for en stund og holder siesta.

 

studiedestination vietnam

Vietnam

Oplev fantastiske Vietnam som studerende på et af vores partneruniversiteter. Vietnam byder på alt fra smuk natur, pulserende storbyer og spændende kultur til søde og nysgerrige mennesker og ikke mindst fantastisk mad. Leveomkostningerne er lave og du kan leve godt på din SU.

 

Canada

Studér i verdens næststørste land, Canada og oplev mange forskellige sider af det enorme nordamerikanske land. Vejret i Canada varierer meget på grund af landets kæmpe størrelse. Oplev vedvarende arktisk vintervejr i den nordlige del og et klima som vi kender fra Danmark i den sydlige. Temperaturerne kan variere fra -30 til +30 grader afhængig af hvor i landet du befinder dig.

 

studiedestination malaysia

Malaysia

Studér i Malaysia og oplev hele Asiens mangfoldighed i ét land. Hovedstaden Kuala Lumpur er et populært og billigere alternativ til Singapore. Som tidligere britisk koloni er engelsk undervisningssproget på universiteterne. Moderne, storby, eksotisk mad og smuk natur er noget af det du kan opleve som studerende i Malaysia.

 

studiedestination de forenede arabiske emirater uae

De Forenede Arabiske Emirater (UAE)

UAE er gået fra fattigt ørkenland til et højtudviklet samfund på blot 30 år. Med Studysea kan du studere i Dubai som betragtes som en af verdens mest luksuriøse turistdestinationer. I et forsøg på at gøre sig uafhænging af olieindtægterne har landet investeret massivt i bl.a. turisme. Frihandelszoner med nulskatter er yderligere med til at tiltrække mange udenlandske investorer.

 

studiedestination singapore

Singapore

Studér i Singapore og oplev en blanding af asiatisk og vestlig kultur i en af verdens mest fascinerende storbyer. Byen og Østaten er Sydøstasiens økonomiske hub og en af de fire Asiatiske Tigre. Nyd landets tropiske klima, multikulturelle befolkning og udsøgte køkken som studerende i denne pulserende metropol.