Destinationer

Studysea kan hjælpe dig til over 20 forskellige lande fordelt på 5 kontinenter. Find din næste studie- eller praktikdestination her.

Afrika og Mellemøsten

Asien

Caribien

Europa

Oceanien

Nordamerika

Canada og USA

studiedestination usa

USA

Der er noget for enhver i mulighedernes land, uanset om man er til underholdning og forlystelsesparker, enestående natur, storby eller amerikansk popkultur og fastfood. Studysea kan hjælpe dig til USA som studerende, praktikant eller trainee.

 

studiedestination australien

Australien

Kænguruen og koalaens land, Australien, byder på mange spændende oplevelser blandt andet Great Barrier Reef som er verdens største koralrev og strækker sig over 2.000 kilometer. Australien byder ikke kun på fantastiske naturoplevelser, men også spændende storbyliv. Rejs Down Under med Studysea som studerende eller praktikant.

 

studiedestination vietnam

Vietnam

Oplev fantastiske Vietnam som studerende på et af vores partneruniversiteter eller som praktikant ved en dansk eller international virksomhed. Vietnam byder på alt fra smuk natur, pulserende storbyer og spændende kultur til søde og nysgerrige mennesker og ikke mindst fantastisk mad. Leveomkostningerne er lave og du kan leve godt på din SU.

 

studiedestination sydkorea

Sydkorea

Studér i Sydkorea som bl.a. er kendt for K-pop, K-drama og højt avanceret IT og robotteknologi. I Sydkorea er der fuld fart på og landet er et af Asiens fire tigerøkonomier. Fagligheden på universiteterne er høj og der er gode muligheder for at finde fag på engelsk på vores samarbejdsuniversiteter.

 

studiedestination singapore

Singapore

Studér i Singapore og oplev en blanding af asiatisk og vestlig kultur i en af verdens mest fascinerende storbyer. Byen og Østaten er Sydøstasiens økonomiske hub og en af de fire Asiatiske Tigre. Nyd landets tropiske klima, multikulturelle befolkning og udsøgte køkken som studerende i denne pulserende metropol.

 

studiedestination malaysia

Malaysia

Studér i Malaysia og oplev hele Asiens mangfoldighed i ét land. Hovedstaden Kuala Lumpur er et populært og billigere alternativ til Singapore. Som tidligere britisk koloni er engelsk undervisningssproget på universiteterne. Moderne, storby, eksotisk mad og smuk natur er noget af det du kan opleve som studerende i Malaysia.

 

studiedestination de forenede arabiske emirater uae

De Forenede Arabiske Emirater (UAE)

UAE er gået fra fattigt ørkenland til et højtudviklet samfund på blot 30 år. Med Studysea kan du studere i Dubai som betragtes som en af verdens mest luksuriøse turistdestinationer. I et forsøg på at gøre sig uafhænging af olieindtægterne har landet investeret massivt i bl.a. turisme. Frihandelszoner med nulskatter er yderligere med til at tiltrække mange udenlandske investorer.